Miért sok, az idegbeteg Nő? És miért "frusztrálja" őket szinte minden?
Én nem gondolnám magam idegbetegnek.
Csak vannak időszakok amikor stresszesebb vagyok,hamarabb felkapom a vizet és nem,nem a menstruáció miatt. Akkor én nyugodtabb vagyok inkább :D Amúgy végtelenül türelmes ember vagyok.Sokan birkatürelműnek mondanak.De néha nálam is elpattanhat a cérna.
Munkahelyi dolgok,rohanás,pénz,itthoni problémák. Minden össze adódik és néha csattan vkin ha ez egy barát akkor barát ha vmelyik családtag akkor azon.
Van kutyám,de nem idegbeteg-mivel jó genetikával van megáldva,rendes tenyésztőtől!! Ja és NEVELVE van.
Idegbeteg kutya- olcsó,szaporítótól vett
,neveletlen,elkényeztetett kutya
Idegbeteg egy német juhász is lehet,ha olyan helyről van véve.De ezekbe nem folyok bele.
Barátom nekem sincsen, egyik barátnőm mondta,hogy nekem is kellene a szex néha jobb lenne. Köszi. Mai világban találj rendes férfit :D
Vagy betoji férfiak vannak akikkel komoly kapcsolat is lehetne,de annyira nyuszik,hogy semmit nem lépnek és megolvad a tej a szájukba.
Vagy a nagyon büszke,már bunkó pasik akik nyilván megcsalnának első adandó alkalommal.
Sajnos ezeket a végleteket kaptam. Néha ez is okoz feszkót.
Vannak olyan nők, akik mindig idegesek, vannak olyanok, akik ritkán. Vannak olyan férfiak, akik szintén mindig idegesek, vannak olyanok, akik szintén ritkán.
(Imádom, mikor el kell magyaráznom, hogy mind emberek vagyunk.)
Miért gondolod úgy, hogy egy nőnek kevesebb joga van idegesnek lenni, mint egy férfinak?
"Miért sok, az idegbeteg Nő?"
Nem tudom, kérdezd meg anyádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!