Az "idegbeteg" emberek, akik dühében dobálja a dolgokat, betöri az ajtót, és földhöz csapja a telefonját, másra is veszélyes? A telefon törés után az orr betörés jön?
Figyelt kérdés
Kell távolságot tartani az ilyenektől?2013. dec. 27. 08:27
1/5 II.Dartheon válasza:
Hát én mindenképpen tartanék az ilyenektől igen.. mondjuk ha pont hozzám vágná a dolgait.. egyszer a telefont baxta hozzám egy ilyen, aztán meg ledobott a földre... elég gázos egy helyzet volt.
2/5 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint a telefon stb. csapkodás nem mindig van, sokszor egyből az orrbetörés az első.
3/5 anonim válasza:
Még ez a jobbik eset ha csak tárgyakat zúz szét és nem embereket.
Célszerű vigyázni az ilyenekkel mert lehet később már másnak fog ártani.
De mindenkinek van egy gyengéje amivel le lehet nyugtatni.
4/5 anonim válasza:
Magam részéről én jobban tartok a csendes bolondoktól, akik látszólag nyugodtak, aztán vita helyett egyből a konyhakéshez nyúlnak.
Nekem soha nem volt még bajom az olyan emberekkel, akik kieresztik a fölösleges energiáit, akár ordibálással, akár dobálózással.
Lehet, hogy csak szerencsém volt.
5/5 anonim válasza:
Érdemes az ilyen emberektől egy jó 10-20-30-40-50-60-70 méteres távolságot tartani!
Előre is B.Ú.É.K.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!