Mit lehet csinalni egy idegbeteg anyával?
húúú második szuper vagy! Nem szállsz bele a játszmájukba. :)
olvass utána: emberi játszmák. :)
kérdező: szerinted mi válthatja ezt ki anyukádban? milyen körülmények között éltek? milyen anyukád munkahelye?
Én anyum is ilyen sajnos. Nagyon szeretem de egy időben kikészített, mivel az ő temperamentumát örököltem. Ez annyit tesz hogy ha nekem esett akkor belementem a szócsatába és a végén általában odáig fajult hogy vérig sértettük egymást. Nagyon nem vagyok rá büszke, de az ember a hibáiból tanul, és egy ideje én is azt csinálom mint a kettes. Vagy csöndben vagyok, vagy teljesen nyugodtan válaszolok. És pont a napokban olvastam, hogy ha így reagálunk egy agresszorra, akkor a veszkedés végén szégyelnni fogja magát tudat alatt, hiszen ő hiába próbál ingerelni, te megőrizted a nyugalmad. És egy idő után pont e miatt megunja. :)
(Nem tudok valami jól fogalmazni, remélem érthető :p. Annyi a lényeg hogy próbálj nyugodt maradni. Nehéz eleinte, de megéri. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!