10 év Windows-os gépezés után most vettem egy iMac-et. Nem tudom megszokni, egyszerűen semmit nem találok és kész idegbeteg lettem. Mit tudok csinálni?
állj..állj...állj... ne kapkodj...
én, és más is így volt, van és lesz ezzel...az első androidos telómat már az első nap a földhöz akartam csapni...
a tabletemet két hónap után is macerás megszokni...
ez van, türelem...
néha ülj vissza a másikhoz
Ugyan ezt eltem at 4 eve, amikor iMac-re csereltem a PC-met.
Ahogy minden uj dolgot, ugy ezt is fel kell fedezned, meg kell ismerned. Ehhez ido kell. Kb 2 het es raerzel.
Nekem is az iPhoto volt az elso dobbenet. Ma mar szeretem. Teny, h magaeva teszi a fotoidat, es raderoltet egy rendszert. Ahogy az iTunes a zeneidet. De idovel be kellett latnom,h ezek jo rendszerek es ma mar ugy elem meg,h milyen kenyelmesek, felhasznalo baratak!
Safarit en sem szeretem, Chrome-ot hasznalok.
Office ugyanugy van, sokak szerint meg jobb is. Windowst lehet ra telepiteni, de ez olyan lenne, mint ha a gyonyoru uj kocsidra visszatenned a regi skodad muszorme uleshuzatat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!