Utcai verekedésben tökönrúgás?
Figyelt kérdés
Ki használta már vagy kin használták már? Fáj annyira, hogy azonnal összeessen valaki és ne tudjon tovább verekedni? Mi arról a vélemény ha egy fiú rúg tökön egy másik fiút?2016. febr. 5. 16:44
1/6 anonim válasza:
viccelsz? az kvára fáj ... én láttam már olyat egyszer h kergették aztán elkapták a csávót többen, lefogták, aztán az egyik durr neki középre alá rúgott erőből, mondanom se kell utána ott fetrengett fél órát. szal sztem enyhén fáj ja :D
de próbáld ki ... vagy ez most hogy jutott eszedbe?
2/6 anonim válasza:
Butters! Senkit nem lövünk tökön!
3/6 anonim válasza:
Attól függ melyik fontosabb. A testi épséged vagy a méltóságod. Ha elvéted egyik se marad meg az tuti.
4/6 anonim válasza:
A tökön rúgásnak többféle módja és lehetősége van.
Van, amikor az erősebb fiú így alázza meg az ellenfelét, de van, amikor a gyenge próbál vele nyerni. A tökön rúgás minden verekedésben emeli a tétet, vagyis onnantól kezdve mindét fél durvább lesz.
Téged rúgtak már tökön?
Ha ki szeretnéd próbálni, adok egy herevédőt és tökön rúglak, csak hogy érezd, milyen az, még tökvédőben is.
5/6 anonim válasza:
Ha késsel támadnák rád és az értékeid követelik, akkor ér. Ha lebeszélt bokszmeccs, akkor szabálytalan.
6/6 anonim válasza:
Ha van benned adrenalin verekedes kozben nem veszes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!