Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Verekedés közben tökön rúgás?

Verekedés közben tökön rúgás?

Figyelt kérdés
Mennyire elfogadott egy fiú-fiú verekedésben az, hogy az egyik tökön rúgja a másikat? Ha kell alkalmazhatom ezt a módszert? Esetleg van rá esély hogy a másik fogja rajtam?

2015. okt. 26. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen van. De verekedés közben nem fog terpeszbe állni neked. Úgy sikerülhet ha gyomron akarod térdelni csak kicsit elcsúszik.
2015. okt. 26. 21:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát nem igazán sportszerű, ha az erőtöket méritek össze. Meg amúgy is maradandó károsodást okozhat sztem, úgyhogy mellőzd. De ha az utcán megtámadnak, akkor minden további nélkül.
2015. okt. 26. 21:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi 14-15 éves kor után már nem bunyóztunk, de addig is szabályok szerint. Ha sérelem ért minket, nem a helyszínen kezdtük el csapkodni egymást, hanem megbeszéltük hogy, milyen szabályok szerint, hol rendezzük le nézőközönség előtt. Az előre megbeszélt szabályok ki voltak hirdetve előtte, aki ezeket megszegte azt nagyon lenézték. Jártam pl. úgy hogy belementem, hogy kesztyű nélkül boksz szabályai szerint álltam le bunyózni olyan nálam jóval könnyebb sráccal, aki nagyon technikásan osztotta az ütéseket, míg ha megragadtam volna vége lett volna, de mivel a szabályok előre meg voltak beszélve így kb. 10 bekapott ütés után elismertem, hogy vesztettem.
2015. okt. 26. 21:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerelemben, háborúban... szóval mehet bármi.
2015. okt. 26. 23:20
 5/7 anonim válasza:
simán.... :D
2015. okt. 27. 14:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Fú, láttam egy-két ilyen videót a neten, iszonyatosan izgató volt, ahogy a tökön rúgott srác azonnal összement és vége volt.

Amikor kisebb voltam, birkózás közben néha én is ehhez a módszerhez folyamodtam, de igazából nem verekedtem.

Szívesen végignéznék élőben ilyet, sőt, ha lenne jelentkező, szívesen tökön is rúgnám :)

2015. okt. 27. 14:41
 7/7 anonim válasza:
Persze,a hereit a trokaig rugnam teljes erobol.
2015. nov. 16. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!