Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Van egy másik fiú, csak az utcáról ismerjük egymást, de ahányszor összefutunk valahol, nem bírja ki, hogy ne szóljon be valamit nekem. Utána már én is szólogattam, mostmár azzal is fenyegetőzünk hogy agyonverjük a másikat. Ha kell én leütöm, de az a gond hogy sokszor olyanokkal fenyegetőzik hogy szétrúgja a tökömet. És én is, mint szerintem mindenki, eléggé féltem a golyóimat. Az mennyire lenne jó megoldás, ha én rúgnám tökön? Ha pl. verekedés közben a kezemmel védeném a tökömet, akkor hogy látja hogy féltem, biztos hogy odarúg?

2015. máj. 20. 15:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Szajkarate... :)

Hany evesek vagytok, 10?

2015. máj. 20. 15:40
 2/6 A kérdező kommentje:
16 és komolyan gondoltuk
2015. máj. 20. 19:51
 3/6 anonim ***** válasza:
54%

Megiscsak 10 evesek vagytok, szellemileg mindenkeppen.

Annal szanalmasabbat is nehezen tudok elkepzelni, hogy a gyk-n kerdezed meg, hogy kell verekedni... Ha ennyire nem megy ez a tema, a szajkaratet sem kene eroltetni.

2015. máj. 20. 20:16
 4/6 A kérdező kommentje:
ugylátom neked viszont annál inkább megy a szájkarate, de én nem tanácsokat kérek hogy hogyan kell verekedni, mert azt tudom, hogyan kell leütni a másikat. Én csak azt kérdeztem, hogy jó ötlet-e hogy tökön rúgjam, mielőtt ő rúg engem.
2015. máj. 20. 20:21
 5/6 A kérdező kommentje:
lehet hogy felétek hogy ha nem bírod valaki pofáját azt egyből leütöd, de nálunk nem így megy
2015. máj. 20. 20:27
 6/6 anonim válasza:
Nálatok tökön rugjátok egmás, az rosszabb.
2015. júl. 9. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!