Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogy az animések?

Miért van az hogy az animések?

Figyelt kérdés
Miért van az hogy az animéseg 95% a valamien sérült lelki vagy testi nagy réssze vágja magát és kb. ugyanannyi része depresszios és az animébe menekült. Nagy réssze ezek miatt a dolgok miatt nem tud tartosabb barátod szerezni.Pedig ezek az emberek igazás remek egyéniségek csak.. sérültek.A többi ember miért nem segit rajtuk ? ha nekem lennne egy ilyen ismerösöm,barátom biztos ott lennék mellette.Miért kell egyedül szenvedjenek?

2016. febr. 1. 15:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ez butaság... :D Mindenhol vannak sérült emberek, nem csak az animések között. Vagdalni meg csak az idióta kiskamaszok szokták magukat...

Igazi barátokat szerezni pedig nehéz a mai világban... senkinek sem egyszerű.

2016. febr. 2. 22:10
 12/14 |TheKillerFox| válasza:
34%
Nálam is ez van...én is az animékbe menekülök,és depis is vagyok, ha meg fáj valami lelkileg, nem tudok mit csinálni vele...ha meg dühkitörésem van, nem akarom a szeretteimet bántani, ezért inkább saját magam bántom...
2016. febr. 6. 22:55
 13/14 |TheKillerFox| válasza:
34%
Én pl azért lettem gamer meg animés, mert ebbe tudok menekülni, nem szól be senki.Engem lehetne antiszociálisnak nevezni, mert utálok emberek közé menni,ha meg emberek között vagyok, nem beszélek.Nekem azért nem segít senki,mert nem fogadom el a segítséget.Ha beteg vagyok,gyógyszert nem fogadok el.Ez van.
2016. febr. 6. 23:09
 14/14 anonim ***** válasza:

Szóval ismersz olyat, ebből pedig levonod a kvöetkeztetést, hogy mindegyikük kötelezően olyan.

Hát... téged sem az eszedért fognak elrabolni. :)

2016. márc. 29. 06:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!