Lehetséges hogy meleg vagyok?
Már nem ez az első, hogy ezen elgondolkozom. Sokszor történt, hogy ha láttam egy olyan fiút, aki jól néz ki, akkor nem tudtam róla levenni a szemem. Valamint amikor a legjobb barátommal vagyok, sokszor vagyok úgy, hogy szeretném megcsókolni. Sokat gondolok arra, hogy milyen lenne úgy együtt lenni fiúval stb.
16/f
Nem, 100% hetero vagy.
Ez a 21. század.
Ha szexuális vonzalmat érzel a saját nemed iránt, akkor meleg vagy. Ha az ellenkező nem iránt is érzel vonzalmat, akkor biszexuális.
Attól hogy vonzza a tekinteted egy jóképű fszi nem leszel meleg, ahogy egy szép autó bámulásától sem leszel autóbzi. Attól leszel meleg, hogy le is akarsz feküdni a fszival, vagy akár csak meg akarod csókolni.
Azt pedig garantálom, hogy mindenki elgondolkozik azon hogy milyen lehet a saját nemével szexelni. Az nem mindegy, hogy "hova jut" a gondolatmeneted. Én pl. hetero vagyok, és arra jutottam hogy hiányoznának a mellek, a nőies testalkat, és persze a pina. Borzalmas lenne számomra a saját nememhez vonzódni, és soha nem érezni női nemi szervet. Érzésre sem ugyanaz a két nyílás.
Most hogy ezt kitárgyaltuk és megkockáztattam egy bant, konklúzióként azt mondom hogy legyél nyitott, és fedezd fel a saját szexualitásod. Ha valóban meleg vagy biszexuális vagy, nincs veled semmi gond. Nem leszel ettől sem több, sem kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!