Baj az, ha 26 évesen is még gyermeki jellemvonásaim vannak?
Komoly egzisztenciával rendelkezel, Úgyhogy az infantilizmusod nem megy az életed rovására. Magyarul nincs ezzel semmi baj. :)
Sok a komoly, vagy komolykodó ember. Nem kell a savanyú emberekkel foglalkozni.
Remélem majd találsz egy hasonló lelkületű férfit magadnak.
Amiket leírtál, abban nagyon sok minden, amit nem csak gyerekek csinálnak. Nem vagy vele egyedül, semmi különös nincs benne.
Viszont van, ami szerintem gáz. Pl. mindig korláton csúszni. Vagy hogy mindig mindenen nevetsz.
Gyermeki jellemvonás, hogy mersz boldog lenni; örülni pillanatnak? Talán igen, úgy mint: gyermekkorból hozott jellemvonás, de miért is kellene ezt eldobni, ha már volt és jó????? Hát sajnos ez a nagy tévedése a hivatalból besavanyodott társadalomnak. Ha ez a megrekedés, akkor rekedjen meg mindenki a saját érdekében - és ez őszinte jókívánság, nem szarkazmus.
Apád kidobta a legót... hát ez hülyе, annak értéke van (anyagi és érzelmi szempontól is).
Nyilván az autóddal nem szlalomozol a szembe jövők között, tudod, hol a határ a gondtalanság és a gondatlanság között.
"Kérdés, hogy lesz e nekem bármiféle társadalmi hátrányom abból, hogy ilyen lelkületű vagyok?"
Lehetséges, de ha bölcs bolond vagy, kezedben a gyeplő. Hogyan kezeled és éled meg az ilyen helyzeteket. Ha legyintesz rá, és tovább lépsz, akkor jól teszed, hogy nem bánod, hogy abból a közegből, ahonnét elutasítottak, el is mentél. Amíg tudsz egyedül boldog lenni (vagyis érzelmileg függetlenedni tudsz másoktól), addig a társadalomban senki nem fenyeget. Csak le kell rázni a lélek-piócákat.
Csak a testetek 26/24 éves (az előttem szólónak is üzenem, hogy nem érdemes parázni), a boldogság kortalan.
"Ezek szerint a lélek konzerválja a testet? "
jah. lehet!
de inkább légy ilyen bohém, vidám, mint savanyu, panaszkodó, utálkozó, irigykedő.
én jóval idősebb vagyok, de én is ilyen stilus vagyok :)
nem éreztem még, hogy hátrányom származna belőle, még ebben a korban sem.
inkább azt éreztem, hogy a fiatalabbak jobban kommunikálnak, az ilyen fajta szüleik koru,idősebb emberekkel, mint a tul komolyakkal.
szerintem maradj ilyen.
ha pedig családod lesz, gyermeked, meglásd, jól fogsz kijönni a szülői feladatból.
Addig nem baj, amíg el tudod magadban különíteni, hogy mikor szabad gyerekesnek lenned és mikor nem.
Habár én néhány évvel fiatalabb vagyok nálad, de én is nagyon hasonló személyiségű vagyok, imádok gyerekeskedni, bolondozni és sok tulajdonság igaz rám, azok közül, amiket felsoroltál.
De én csak akkor engedek teret ennek az oldalamnak, ha egyedül, vagy a barátaim/családom körében vagyok, akik már ismernek engem és nem kell előttük megjátszanom magam. Ha valami "felnőttes" dolgot kell intéznem, akkor meg nem lehetne mondani rólam, hogy valójában mik járnak a fejemben.
Ha te is hasonlóképp vagy ezzel a dologgal, akkor szerintem nincs gáz :) Élvezni kell ezt a sz*ros életet! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!