Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen személyiségű emberekre...

Milyen személyiségű emberekre szoktak így rászállni?

Figyelt kérdés

Úgyértem vannak olyanok, akiket minden közösségben zaklatnak, piszkálnak, gúnyolnak. Akár óvodától kezdve, iskolában munkahelyen.

Milyen személyiségjegyek szükségesek, hogy valaki áldozat legyen?

2016. jan. 28. 21:03
 1/3 eznemlényeges ***** válasza:
100%
Önbizalomhiány, szégyenlős, csendes, valamilyen szépséghiba
2016. jan. 28. 21:13
 2/3 anonim ***** válasza:
62%

Engem nagyon sokat piszkálnak/piszkáltak az iskolában, főleg azért, mert jobban el vagyunk eresztve anyagilag és mert jobban vág az eszem az átlagnál. Régebben rosszul esett, ma már tudom, hogy azért csinálják, mert irigyek. Szerintem ahhoz, hogy komolyan áldozattá váljon valaki, érzelmileg gyengének, instabilnak kell lennie, de akár akkor is kialakulhat, ha az illető a társaságban feszélyezve érzi magát, szorong, izgul.

Ha személyes ügy miatt kérdezed, azt mondom, ne törődj a piszkálódókkal, hamar rájönnek, hogy te értelmesebb vagy náluk. (13/L)

2016. jan. 28. 21:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Általában azokra, akik valamiben eltérnek a nagy átlagtól. Vagy kiemelkedően jók valamiben, vagy feltűnően gyengébbek.
2016. jan. 29. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!