Hogyan tudnék ezen változtatni?
Figyelt kérdés
Sajnos olyan ember vagyok akinek kevés az önbizalma,mindig is félősebb visszahúzodóbb voltam,most azt vettem észre,hogy leginkább az új dolgoktól félek, az ismeretlentől! Valahogy úgy érzem egyedül nem tudom megoldani! Ez az élet minden területén hátráltat,de a legrosszabb a munkahelyemen! Egy- egy új feladattól nagyon meg tudok ijedni (ez most így hülyén hangzik),de nagyon rossz! Igyekszem nem kimutatni,mert az hogy is nézne ki (no meg az embernek szüksége van munkahelyre),csak így stresszesebbek a napjaim az meg hosszútávon tuti nem jó! De mégis ha van egy új megoldandó feladat olyan szinten meg tudok ijedni,hogy érzem,hogy gyomorgörcsöm van, szinte bepánikolok! Rágodók a feladaton! Nem mindenen egyformàn! És folyton azt érzem mindig,mindenki ügyesen megold mindent csak én vagyok ilyen! Aztán azért megoldom a dolgokat ha más nem több kevesebb segítséggel! Mert persze mindenhol vannak könnyebb,nehezebb feladatok! Van,hogy miután kész a feladat azt gondolom,most ezen kellett így parázni,mégis mindig így járok! Szóval hogyan lehetnék magabiztosabb,hogy ne izguljak annyira mindenen? Volt már így más is? Mit tett?2016. jan. 27. 13:24
1/3 anonim válasza:
Hát ezt valahol belül magaddal kell megbeszélned, hogy igenis meg tudod csinálni képes vagy rá hisz nem egy ütődött dinka vagy! Hidd el hogy képes vagy rá!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,hidd el próbálom! Tudom,hogy valahogy az önbizalmam kellenne nővelnem!
2016. jan. 27. 14:09
3/3 anonim válasza:
Teljesen. Te meg konnyu eset vagy. Konkret nagy komplexusokat es elme allapoton mulo betegsegeket is konnyeden lehet kommunikacioval s realizalasal gyogyitani. Ha kell segitseg, irj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!