Mit tegyek ha pszichopata vagyok? Ezen lehet változtatni?
Ezt itt elolvastam, és szinte minden tulajdonság igaz rám. Pedig nem is gondoltam volna magamról, h pszichopata vagyok, mert a hétköznapi értelembe nem ilyen emberekre használják ezt a szót, hanem ilyen eszelős őrültekre, akikről messziről látszik, h nem normálisok.
Ha én pszichopata vagyok ,akkor menthetetlen eset vagyok? Nekem sosem lesz esélyem arra, h valódi mély érzelmeim legyenek? Ezen lehet változtatni?
Ha valóban pszichopata lennél, nem pánikoltál volna be tőle, mivel a pszichopatákat baromira hidegen hagyja, hogy ők pszichopaták. Mi több, próbálják titkolni a társadalom elől, hiszen úgy tudnak csak beilleszkedni és elérni a céljaikat.
A hétköznapi értelemben is azokra használják ezt a szót, akik valóban pszichopaták, az "eszelős őrült" nem feltétlenül pszichopata.
Mély érzések és pszihopataság nem függ össze. :D
Én is pszihopata vagyok gyerek korom miatt, de már 100%osan boldog életet élek és nálam méllyebb érzésekkel rendelkező embert nem ismerek. Emelett persze hidegen hgy ha valaki szenved akárhogyan is, de te vagy magad ura, te döntöd el mivel foglalkozól. Nekünk még konyebb is csak jót bevonzani.
Ez önmagában nem probléma.
Kettes, ne beszéljél már zagyvaságokat :D Először is tanuld meg lemásolni a szót, ha már magadtól nem sikerül leírni: PSZICHOPATA.
És mielőtt "diagnosztizálod" magad egy elég komoly személyiségzavarral, érdemes utánanézni annak, mi a fene az egyáltalán. Mert így csak magadat járatod le, óriási hülyeségeket beszélsz!
Szerintem akik ilyen eszelős őrültek, azok inkább szociopaták, nem pszichopaták. A szociopaták valami külső tényező miatt váltak ilyenné, a pszichopaták pedig már igy születtek.
És amúgy szerintem is jobb lenne, ha előbb elmennél egy pszichológushoz, mielőtt magadat diagnosztizálgatod. De amúgy ha tényleg pszichopata vagy, akkor azt nem lehet meggyógyitani.
Az olvasottak alapján itt senkin nem pszichopata... :D Ne öndiagnosztizáljatok, egy pszichopata nem így reagál az esetekre. Rám a depresszió tünetei igazak, legalább a 80%-uk. És depressziós vagyok? Nem.
Ennyi erővel ha tüsszentesz kettőt akkor megvagy fázva.
1.:Ha az lennél lesz*rnád, hogy az vagy.
2.:Ha mégis az lennél, akkor nem lehet rajta változtatni. A "pszichopataság" genetikai eredetű.
"Red Vixen nevű felhasználó válasza:
Mély érzések és pszihopataság nem függ össze. :D
Én is pszihopata vagyok gyerek korom miatt, de már 100%osan boldog életet élek és nálam méllyebb érzésekkel rendelkező embert nem ismerek. Emelett persze hidegen hgy ha valaki szenved akárhogyan is, de te vagy magad ura, te döntöd el mivel foglalkozól. Nekünk még konyebb is csak jót bevonzani.
Ez önmagában nem probléma."
De szerencsés vagy hogy lemoderálnak pedig olyan aranyos kis szöveget írtam csak neked. :) már-már nevetek a szegénységeden. mindenhova beírod a hülyeséged.. te pszichopata vagy csak meggyógyultál ... igen a póknak meg szárnyai vannak és 4 füle. -.-
Nem lehet kigyógyulni. Ne állíts fel magadról diagnózist. Mert elszúrod az életed. mint ez az okos kommentelő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!