Ez egy pszichopata? Osztálytárs. Ezt írta nekem facen .17 lány . Szóljak erröl valakinek, vagy hülyeség az egész?
Figyelt kérdés
"tudod lehet hogy te keresztbe tehetsz nekem , de sose tudhatod hogy mikor fogsz megváltozni , az emberek változnak és az idők múlásával te egyre sötétebb leszel lelkileg és fizikailag is mert te csak egy teremtés vagy akit az isten azért küldött hogy a magadfajta "emberekkel" beszennyezzétek , az alapból szennyezett világunkat . Spirituálisan te nem vagy más mint egy nulla . Én maga vagyok az isten aki a büntetésedről majd gondoskodik . A maszkot amelyet viselsz , az hamarosan le fogja leplezni hogy egy csúnya ember vagy , aki nagyon felszínes. De csak azért maszkot húzni hogy leplezze kik vagyunk ? Nem , hiszen te hiába húzol fel maszkot , ha az ember külsejét nem látod , csupán ki kell belezni hogy meg ismerjük a belsejét . S ha valaki csúnya az egy életre megmarad . Tudom hogy te engem meg akarsz semmisíteni , de a bennem lévő isten nem fogja hagyni ".2015. nov. 3. 15:41
1/7 anonim válasza:
Egy kommentből honnan lehetne tudni, hogy pszichopata-e? Lehet csak hülye. Beszéld meg vele, ha meg zaklatni kezd, jelentsd fel.
2/7 anonim válasza:
Mit tettél, hogy ezt váltottad ki belőle??
3/7 anonim válasza:
milyen ez a lány?
milyen a viszonyotok?
tettél valamit, ami hatással volt az életére?
vagy esetleg fordítva?
4/7 A kérdező kommentje:
én vagyok a lány . Ezt egy fiú írta . És nem jó a viszonyunk .
2015. nov. 3. 20:57
5/7 anonim válasza:
szerintem elég creepy, én tuti szólnék a szüleimnek, és megkérdezném a véleményüket, vagy mi lehet ez. mondanám, hogy kérdezd meg a csávótól, hogy wtf baja van veled, de nekem elég pszichopatának tűnik. lehet, hogy pszichiáterre lenne szüksége, szóval azt sem tartom feltétlenül rossznak, ha az osztályfőnöködnek is szólsz róla (vagy az iskola pszichológusnak).
7/7 anonim válasza:
Szerintem túl sok animét nézett :D De egyébként nekem tetszik ez alapján, amit irt, lehet, hogy kicsit túlságosan drámai akart lenni, de legalább nem olyan, mint a többi korombeli idióta, akiknek a szókincse a sztarbaksztól a swagyoloig terjed. 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!