Milyen végzettség lenne a legjobb választás (több lent)?
Gyerekkoromban traktoros akartam lenni de ez később elmúlt, anno imádtam rajzolni, de a gépek továbbra is érdekelnek(főleg autók, motorok) és pár éve az okostelefonok és a notebookok iránt is rajongok, (főleg a csúcskategória iránt).
Magamról: csendes vagyok nehezen barátkozom, tudom egy mérnöknek csapatban kell dolgoznia... De hátha kikupálodok később.
Az addig rendben van hogy mi érdekel, de mihez értesz? Milyen tantárgyak az erősségeid? Előző válaszoló mérnökinformatikát javasol, akármi is legyen az, matek,fizika,informatika kellene hozzá. Ezek alapján (is) kellene döntened.
PL. engem is érdekel a légi hadviselés mégis alkalmatlan vagyok vadászpilótának.
# 2
Nem igazán értem ez miért fontos. Ezeket a tárgyakat oktatják és nem alapelvárásként várnak. Halandó ember eltudja sajátítani ezeket az ismereteket, ha akarja. Nincs benne semmi boszorkányság, csak elhivatottság kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!