What do you rather? Azaz mitválasztanál inkább?
1,
a, 24/7-ben pelenkában kell lenni (a hét minden napján minden héten)
b, minden nap el kéne tűrnöd egy 5 órás durva kínzást
2,
a, elveszteni minden barátodat, egy kivetelével, aki a legjobb barátod
b, rengeteg barátot a magadénak tudni, de egyik se lenne igazi
3,
a, pénz
b, szerelem
4,
a, inkább élnél ABDL-ek között (pelenkakaedvelő felnőtt baba)
b, inkább homoszexuálisok között
5,
a, férfi(-nak lenni)
b, nő(-nek lenni)
1.b
2.b
3.b
4.b
5.b
A kérdés értelme pedig....?
Hmm,
1, a. (Ha nem csinálok bele, akkor olyan mint egy fehérnemű, csak furább. :D)
2, a. (Legalább egy legyen olyan aki meghallgat, kár, hogy igazából nincs.)
3, a. (Nem hiszek a szerelemben, bár nem is lennék kapcsolatban egy gazdag faszival, azért mert gazdag, a saját pénzem kéne.)
4, b.
5, a.
23/L
1.: a) - a pelenkára attól még lehet nadrágot húzni :D
2.: b) - nem szeretnék senkit sem elveszíteni
3.: b) - a "pénz" szócska alatt lehet érteni egy fillért vagy milliárdokat, esetleg egy értékes, drága tárgyat
4.: b) - nem ítélném el őket amiatt, hogy éppen melyik nemhez vonzódnak, hiszen ők is ugyanolyan emberek, mint mi
5.: itt nem tudom, mit választanék, hiszen a férfiséget is szívesen kipróbálnám, de egy egész életet valószínűleg nőként élnék le
1, egész életemben? akkor is inkább az első, a másodikba hamar belehalnék szerintem.
2, a (jelenleg is ez van :))
3, b (de amúgy mindkettő :D)
4, mármint egy házban? vagy hogy?
5, b (az is vagyok)
Kedves vagy, hogy megmagyaráztad, mit szeretnél mondani, ugyanis akármilyen szupernek is gondolod magad angolból, nem jött össze a dolog.
Amit kiírtál ugyanis nyelvtanilag helytelen, sőt önmagában értelmetlen is. Inkább úgy kellett volna írnod, hogy "What would you rather...?"
a
a
a
b
a
#4 igen, egy házban
#5 köszi, tudtam már a kiíráskor hogy valami nem stimmel, de nem jutott eszembe, de köszi hogy leírtad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!