Mi az oka, hogy a lányok sokkal jobban tanulnak az egyetemen?
A mi csoportunkban van egy tucat kitűnő lány, és csak egy kitűnő fiú. Ellenben a bukdácsolók, görgetők nagy része fiú.
Nekem 3-4-5öseim vannak, így is én vagyok a fiúk közül a második legjobb. Nehéz szakra járok, nem könnyű a követelményeket teljesíteni , de nem is lehetetlen, főleg hogy egy rakás lány így is kitűnő. Mi lehet az oka, hogy ilyen feltűnően jobbak a lányok a suliban?
A lányok szabálykövetőbbek, ahogy én vettem észre. Mérnökkaron tanulok lányként.
Mindenki utálja, hogy ránk kényszerítették a mikro és makroökonómiát. A fiúk lázadnak, vergődnek és sokan meg is buknak ennek eredményeként, a lányok pedig jellemzően megtanulják azt is, mert az a feladat. Nem okosabbak a nők, ha ilyenen gondolkozol, egyszerűen konfliktuskerülőbbek és jobban belesimulnak a rendszerbe. Pl mi a csajokkal visszük a házinkat konzultálni hetente, ahogy a tanár kéri. 30% a női hallgatók aránya, de a konzultációs sorban, zh előkészítőkön meg szokott emelkedni az arány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!