Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Netes IQ teszteknél a magas...

Netes IQ teszteknél a magas IQ elsősorban az utolsó lépésnél dől el?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy találsz egy IQ tesztet a neten, csak úgy poénból elkezded kitöltögetni, röhögsz magadban, h milyen nevetségesen egyszerű. Majd miután végeztél, megjelenik egy kis ablak, hogyha szeretnéd tudni az eredményt, akkor küld SMS-ben az XY szöveget a 0690... számra. Szerintem elsősorban ennél a lépésnél dől el, hogy valójában kinek mennyire magas az IQ-ja.:))

2016. jan. 21. 09:08
 1/4 anonim válasza:
46%

a MENSA a hivatalos tesz a többi kamu.

Amiről te beszélsz valóban igaz, hogy akinek magas az nem küldi el az sms-t. :)

2016. jan. 21. 09:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Akkor a te elméleted szerint az IQ és a vagyoni helyzet fordítottan arányos?

Nos, nem minden esetben... :D

2016. jan. 21. 13:55
 3/4 A kérdező kommentje:

Nyilván nem erre gondoltam.

Főleg, hogy nekem magamnak is van pénzem bőven, ám mégse támogatok ilyen kamu IQ teszt gyártókat, megtehetném, de minek szórjam fölöslegesen a zsét ilyen hülyeségekre. Lehet pont ezért van ilyen sok.

2016. jan. 21. 14:00
 4/4 San Bernardo válasza:
0%

Ha igazán az IQ-d érdekel és nem csak szórakozás, akkor menjél el a Mensa személyes és hivatalos tesztkitöltésére, havonta egyszer minden megyeszékhelyen van. Kb. 2000 Ft. a díja (lehet hogy már több), de az tényleg megbízható.

...A Mensa honlapján többet is megtudsz. A Mensa HungarIQa honlapján van egy próbateszt, az valóban hasonlít az igazihoz, de csak próba, jelzi, hogy mire számíthatsz.

Az összes többi kamu.

2016. jan. 24. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!