Tényleg ennyire életkéotrlen a mostani 14-16 éves korosztály?
Most megyek mukába hévvel. Felszálltam és teljesn ki van hülve a kocsi. Az egyik ablak félig le volt húzva. Közvetlen alatta két sác ül az említett korosztályból. Köszöntem és megkérdeztem, hogy működik e (ha beszorul, az isten sem mozdítja meg). Válasz: passz. Nem próbáltuk.
Akkor nézzük máshogy, ha nem esik le nekik. Nem baj, ha becsukom?
Válasz: Nyugodta, mert "prosti" hideg van.
És lazán végignézték, ahogy ecsukom. (Elég volt hozzáérni és felugrott.
25 éves vagyok. Fél ves a gyerekem. Főiskolával, jó pozícióban.
Na ez a generáció ezt nem fogja megcsinálni.
Viszza a sorkatonaságot!
De már értem mindenhol itt is a "be mentem" "le írtam" és társaikat.
Szülők iskola mire nevel manapság?
Sorkatonaság is az ivásról esti zűlésről, seftelésről na és a k*rvázásról szólt... Aki mást mond, az vagy ő volt a csicska, vagy hazudik róla, hogy volt sorkatona...
Egy nagy életbölcsességet tanultam, nem fingunk erősebb orra alá direkt...
Köszönöm, hogy egy komment alapján a szakmai rátermettségemet kérdőjelezitek meg. Ez nem hülyeség? Ez nem csőlátás? Lehet egyet nem érteni, de csak a te véleményed van? Én annyit mondok, tömegével tanítom a gyerekeket. Nem azt mondom, hogy életképtelenek, vagy rosszabbak, mit mi voltunk. Azt mondom, mások. Minden elcsúszott egy más irányba, néha nehéz alkalmazkodni. Nekik hozzánk, nekünk hozzájuk. Azt nem tudom, a jellemfejlődés hol került szóba, és miből jön le, hogy nem értek hozzá. Bántani, froclizni lehet a másikat, úgy látom, értőolvasás nélkül. Mert aki érti, amit írtam, annak lejön, hogy a kérdező kommentje nekem is túllihegettnek tűnik, de alapvetően én is úgy látom, sok minden változott. És ahogy írtam is, kivétel mindig van, a szülő pedig sokat tesz hozzá (vagy vesz el belőle).
25 évesen meg tényleg nincs arról szó, hogy "bezzeg az én időmben"-ezni kellene, de bizonyos tekintetben van alapja, hogy másnak érzi a fiatalabb generációt az ember.
Az okok szerintem nyilvánvalóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!