Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg ennyire életkéotrlen...

Tényleg ennyire életkéotrlen a mostani 14-16 éves korosztály?

Figyelt kérdés

Most megyek mukába hévvel. Felszálltam és teljesn ki van hülve a kocsi. Az egyik ablak félig le volt húzva. Közvetlen alatta két sác ül az említett korosztályból. Köszöntem és megkérdeztem, hogy működik e (ha beszorul, az isten sem mozdítja meg). Válasz: passz. Nem próbáltuk.

Akkor nézzük máshogy, ha nem esik le nekik. Nem baj, ha becsukom?

Válasz: Nyugodta, mert "prosti" hideg van.

És lazán végignézték, ahogy ecsukom. (Elég volt hozzáérni és felugrott.

25 éves vagyok. Fél ves a gyerekem. Főiskolával, jó pozícióban.

Na ez a generáció ezt nem fogja megcsinálni.

Viszza a sorkatonaságot!

De már értem mindenhol itt is a "be mentem" "le írtam" és társaikat.

Szülők iskola mire nevel manapság?

2016. jan. 21. 06:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
71%

Sorkatonaság is az ivásról esti zűlésről, seftelésről na és a k*rvázásról szólt... Aki mást mond, az vagy ő volt a csicska, vagy hazudik róla, hogy volt sorkatona...

Egy nagy életbölcsességet tanultam, nem fingunk erősebb orra alá direkt...

2016. jan. 21. 10:03
 22/25 anonim ***** válasza:
83%
Nem veszitek észre mennyire unalmas, sablonos és buta ez a hozzáállás hogy "az alattam levő generáció életképtelen. Bezzeg mi! Mi voltunk az utolsó normális generáció!" Tipikusan az ostobák szövege ez. Nem a fiatalok változnak, te öregedtél meg, és elfelejtetted hogy te is ilyen voltál.
2016. jan. 21. 10:15
 23/25 anonim ***** válasza:
79%
Egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy a kérdés ekkora hülyeség, azt hittem, a kérdező félrefogalmazott. Szánalmas a kérdés, szánalmas a kérdező.
2016. jan. 21. 11:06
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm, hogy egy komment alapján a szakmai rátermettségemet kérdőjelezitek meg. Ez nem hülyeség? Ez nem csőlátás? Lehet egyet nem érteni, de csak a te véleményed van? Én annyit mondok, tömegével tanítom a gyerekeket. Nem azt mondom, hogy életképtelenek, vagy rosszabbak, mit mi voltunk. Azt mondom, mások. Minden elcsúszott egy más irányba, néha nehéz alkalmazkodni. Nekik hozzánk, nekünk hozzájuk. Azt nem tudom, a jellemfejlődés hol került szóba, és miből jön le, hogy nem értek hozzá. Bántani, froclizni lehet a másikat, úgy látom, értőolvasás nélkül. Mert aki érti, amit írtam, annak lejön, hogy a kérdező kommentje nekem is túllihegettnek tűnik, de alapvetően én is úgy látom, sok minden változott. És ahogy írtam is, kivétel mindig van, a szülő pedig sokat tesz hozzá (vagy vesz el belőle).

25 évesen meg tényleg nincs arról szó, hogy "bezzeg az én időmben"-ezni kellene, de bizonyos tekintetben van alapja, hogy másnak érzi a fiatalabb generációt az ember.

Az okok szerintem nyilvánvalóak.

2016. jan. 21. 13:33
 25/25 anonim ***** válasza:
32%
Ha fàzol, csukd be az ablakot. Mit kell ezen ennyit hisztizni? Öregszel mi, azt alacsony a tesztoszteronod, lassan nö leszel more
2016. jan. 21. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!