Tényleg ennyire életkéotrlen a mostani 14-16 éves korosztály?
Most megyek mukába hévvel. Felszálltam és teljesn ki van hülve a kocsi. Az egyik ablak félig le volt húzva. Közvetlen alatta két sác ül az említett korosztályból. Köszöntem és megkérdeztem, hogy működik e (ha beszorul, az isten sem mozdítja meg). Válasz: passz. Nem próbáltuk.
Akkor nézzük máshogy, ha nem esik le nekik. Nem baj, ha becsukom?
Válasz: Nyugodta, mert "prosti" hideg van.
És lazán végignézték, ahogy ecsukom. (Elég volt hozzáérni és felugrott.
25 éves vagyok. Fél ves a gyerekem. Főiskolával, jó pozícióban.
Na ez a generáció ezt nem fogja megcsinálni.
Viszza a sorkatonaságot!
De már értem mindenhol itt is a "be mentem" "le írtam" és társaikat.
Szülők iskola mire nevel manapság?
Azért szomorú, hogy tsnárnak nevezed magad, de semmit nem tudsz a jellemfejl
ődésről...
Annyira szanalmas amikor egy 25 eves nyomja ezt a "mai fiatalok" dumat, hogy elmondani nem tudom.
Maris belesavanyodtal az eletbe? Szomoru.
40F
Én értelek kérdező...
Biztos nem volt okostelefonjukon ablakfelhúzó app :D
A suli nem nevel semmire. En szerintem kivetel vagyok, mert a szuleim megneveltek. Amit lehet megprobalok/kiprobalok. Es neha en is elcsodalkozom a sajat korosztalyomon. Foleg amikor arrol meselnek a suliban h milyen jo volt berugni meg hogy hanytak utana....
15/L
Megszólalt a bölcs, öreg 25 éves.
Kb. 2 éve még te is iskolába jártál, szóval tudnod kellene "mire nevel" . És ne legyél ennyire lenéző az emberekkel, te se vagy különb.
Ez a mi időnkben is ugyan így volt, ittunk, buliztunk, cigiztünk, füveztünk, extaziztunk, züllöttünk és a szexet sem vetettük meg.. 35/f...
Szóval két gyerek alapján általánosítasz. Taps, taps...
Azt meg magyarázd el, a sorkatonaságtól mitől lettek jobbak az emberek? ÉS milyen hatással volt régen a 14-16 éves korosztályra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!