Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg ennyire életkéotrlen...

Tényleg ennyire életkéotrlen a mostani 14-16 éves korosztály?

Figyelt kérdés

Most megyek mukába hévvel. Felszálltam és teljesn ki van hülve a kocsi. Az egyik ablak félig le volt húzva. Közvetlen alatta két sác ül az említett korosztályból. Köszöntem és megkérdeztem, hogy működik e (ha beszorul, az isten sem mozdítja meg). Válasz: passz. Nem próbáltuk.

Akkor nézzük máshogy, ha nem esik le nekik. Nem baj, ha becsukom?

Válasz: Nyugodta, mert "prosti" hideg van.

És lazán végignézték, ahogy ecsukom. (Elég volt hozzáérni és felugrott.

25 éves vagyok. Fél ves a gyerekem. Főiskolával, jó pozícióban.

Na ez a generáció ezt nem fogja megcsinálni.

Viszza a sorkatonaságot!

De már értem mindenhol itt is a "be mentem" "le írtam" és társaikat.

Szülők iskola mire nevel manapság?

2016. jan. 21. 06:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
95%
35 évesen emlékszem, mi kamaszon már rengeteg olyan dolgot csináltunk, amit a 10 évvel idősebb bátyám nem is értett és lenézett miatta minket... Mi már gördeszkáztunk, számítógépes játékokról beszéltünk és álmodoztunk, olyan zenéket hallgattunk, amit bátyámék modern tini picsogásnak éreztek, és ők is mindig erről beszéltek, hogy úr isten mivlesz ezekből az életképtelen idiótákból... Ahogy elnézem a 15 éves fuamat, a világ az ég világon semmit nem változott, csak nekik már sokkal több új dolog van, mint nekünk volt, mi még 100% ban zene, menő walkmanok, az igazán pénzeseknek disckman... Nekik most meg okostelefon, és ipad... De a lényeg ugyan az... És mire ők lesznek 25-35 évesek a butábbjuk majd jön gyk-ra és felteszi ugyan etz a kérdést 10 év múlva..
2016. jan. 21. 07:42
 12/25 anonim ***** válasza:
32%

Azért szomorú, hogy tsnárnak nevezed magad, de semmit nem tudsz a jellemfejl

ődésről...

2016. jan. 21. 07:43
 13/25 anonim ***** válasza:
36%
Hát ezért tart ott a magyar oktatás ahol...
2016. jan. 21. 07:45
 14/25 anonim ***** válasza:
92%

Annyira szanalmas amikor egy 25 eves nyomja ezt a "mai fiatalok" dumat, hogy elmondani nem tudom.

Maris belesavanyodtal az eletbe? Szomoru.

40F

2016. jan. 21. 08:04
 15/25 anonim ***** válasza:
33%

Én értelek kérdező...

Biztos nem volt okostelefonjukon ablakfelhúzó app :D

2016. jan. 21. 08:27
 16/25 Andizsuzsi ***** válasza:
92%
Belőled is rendes ember lett diplomával, gyerekkel, jó pozícióval. Pedig nem voltál sorkatona...
2016. jan. 21. 08:32
 17/25 anonim ***** válasza:
65%

A suli nem nevel semmire. En szerintem kivetel vagyok, mert a szuleim megneveltek. Amit lehet megprobalok/kiprobalok. Es neha en is elcsodalkozom a sajat korosztalyomon. Foleg amikor arrol meselnek a suliban h milyen jo volt berugni meg hogy hanytak utana....

15/L

2016. jan. 21. 09:14
 18/25 anonim ***** válasza:
89%

Megszólalt a bölcs, öreg 25 éves.

Kb. 2 éve még te is iskolába jártál, szóval tudnod kellene "mire nevel" . És ne legyél ennyire lenéző az emberekkel, te se vagy különb.

2016. jan. 21. 09:18
 19/25 anonim ***** válasza:
89%

Ez a mi időnkben is ugyan így volt, ittunk, buliztunk, cigiztünk, füveztünk, extaziztunk, züllöttünk és a szexet sem vetettük meg.. 35/f...

2016. jan. 21. 09:30
 20/25 anonim ***** válasza:
77%

Szóval két gyerek alapján általánosítasz. Taps, taps...

Azt meg magyarázd el, a sorkatonaságtól mitől lettek jobbak az emberek? ÉS milyen hatással volt régen a 14-16 éves korosztályra?

2016. jan. 21. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!