Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tudok tenni? (többi lent)

Mit tudok tenni? (többi lent)

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, de külsőleg 20 évesnek nézek ki, és koromhoz képest "túl éretten" gondolkozok. Emiatt szinte egy olyan barátom sincs, akivel ki tudnék mozdulni. A szüleim szerint túl ijesztő vagyok a velem egykorúak számára pont amiatt, mert hozzájuk képest "öreg" vagyok. Szeretnék olyan emberekkel barátkozni, akik nem félnek tőlem, de akkor meg a korommal lenne probléma, hiszen kb. 20-25 évesekkel kellene lennem és nem tudom mi lenne a legjobb megoldás. A segítséget előre is köszönöm!

2015. júl. 18. 15:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Ismerős, nekem 17 évesen már 26 éves barátnőm volt és nem is kerestem soha a korombeli lányok társaságát.
2015. júl. 18. 15:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Gyere és elmegyünk valahova
2015. júl. 18. 16:02
 3/6 anonim ***** válasza:
..és? Én 20 évesen 32-nek. nem is nagyon érdekel, mert estis vagyok, de gimibe pedig iszonyú túlkoros lennék. Úgyanígy fogsz kinézni 10 év múlva is.
2015. júl. 18. 16:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Van olyan tizenéves a világon, aki saját maga szerint nem éretteb a korosztályánál? Egytől-egyig mind ezt állítja.
2015. júl. 18. 16:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Barátkozz idősebbekkel. :D Problem solved. :D
2015. júl. 18. 16:31
 6/6 anonim ***** válasza:

En baratkoznek.

24/f.

2015. júl. 18. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!