Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy tudnék a folytonos...

Hogy tudnék a folytonos túlizgulás ellen tenni?

Figyelt kérdés

Sosem tudtam igazán kikapcsolódni, mert mindig ott motoszkálnak bennem azok a dolgok, amiket még meg kell oldanom, és emiatt mindig szorongok. Ha valami gond jön közbe, szinte elájulok az idegességtől.

Hogy tudnék lehiggadni? Mit tegyek? Nektek mik segítenek ilyen esetekben? Ti hogy kezelitek a problémákat?

2015. jún. 22. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Verd ki.
2015. jún. 22. 21:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a mocskolódást. Azért ha valakinek van valami hasznos tanácsa, kérem ossza meg velem.
2015. jún. 22. 21:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Én arra szoktam gondolni, hogy eddig is minden problémán túljutottam, most is túl fogok. Megnyugtató dolgokra gondolok, képzelődöm egy kicsit, csak aztán kezdek bele a feladatba.
2015. jún. 22. 21:26
 4/7 anonim ***** válasza:

# 2

Bizonyított tény, hogy az orgazmus az egyik legjobb stresszoldó.

2015. jún. 22. 21:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Az egyes válasza tök jó. És igaza van, hatásos lehet. :D
2015. jún. 22. 21:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Tapasztalat.
2015. jún. 22. 21:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem kell minden problémát megoldani, az élet anélkül is megy tovább, nem halsz bele. Egyébként meg ajánlom a magnéziumot és a B6 vitamint, vagy - korlátozott mértékben - a sört.
2015. júl. 26. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!