Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen gonoszak az emberek?

Miért ilyen gonoszak az emberek?

Figyelt kérdés

Ha először találkozok/beszélgetek valakivel, ugye szóba jön, hogy miből élek, mivel foglalkozom, mit tanulok.

Jelenleg 1 hónapja otthon vagyok, jövő héttől 2 továbbképzés vár rám párhuzamosan, ha sikerül (7 órában és 3 órában). Előtte dolgoztam, ill a párom most is dolgozik.

Meghallják, épp otthon vagyok, és "Már ne is haragudj, de honnan van neked munkanélküliként Iphone-d, ilyen ruháid?" és még sorolhatnám.

Igen, valóban van egy 3 éves Iphone4-em, ruhái meg szerintem mindenkinek vannak, az enyém meg épp nem nagy kunszt, plázás (H&M, Pimkie).

Miért kell azonnal beszólni ilyesmikre?

2016. jan. 20. 10:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igen és te egy először látott emberrel, akit épp hívnak, nekiállsz veszekedni, hogy milyen jogon van iphoneja? Hagyjál már...
2016. jan. 20. 13:51
 12/12 anonim ***** válasza:

11: Ha hiszed, ha nem, vannak ilyen emberek.

Megnézem az időt, az ember akkor ismert meg és rögtön gúnyosan: juuj, Iphonod van.

2016. jan. 20. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!