Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi motivál téged az éppen...

Mi motivál téged az éppen aktuális célod elérésére?

Figyelt kérdés
Egy kicsit meg vagyok rekedve. Tudom, hogy mit akarok csinálni, de rohadt nehéz leülni és nekifogni. Jó lenne arról olvasni, hogy kit, mi hajt előre.

2016. jan. 18. 10:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A motivációm, hogy megmutassam, van igazság. Azt hiszem perelve leszek és én is perelni fogok.
2016. jan. 18. 11:18
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! #5-nek #10-esnek külön is.

#11: remélem, hogy megéri. Nagyon rosszul hangzik :S

Amúgy képregény készül(ne). Tegnap kerestem gyújtóst a kályhámhoz, és megtaláltam egy rakás vázlatot, amit még nyáron rajzoltam...hmm-hmm. Fel se fogtam eddig, hogy már ilyen régóta <i>nem</i> csinálom.. :)

2016. jan. 18. 11:37
 13/20 anonim ***** válasza:

Engem több minden is motivál.

Első a saját magam által felállított mérce. Sok év elnyomás és amortizálás után rájöttem, hogy tényleg nem vagyok annyira hülye, mint azt elhitették velem. Így most felállítottam egy tervet, és lépcsőfokról lépcsőfokra haladok. Mindig egy picit, és ez erőt ad az újabb lépéshez.

A második az, hogy anyumat büszkének lássam. Eléggé nehéz sorsa volt neki is, mikor én a padlón voltam, így az a minimum, hogy kihozom magamból a legtöbbet, hogy ő büszke lehessen rám.

A harmadik pedig az, hogy annak a sok rosszakarónak, akik nem hisznek bennem megmutassam, hogy többet el tudok érni, mint amiről ők valaha is álmodtak.

Illetve a negyedik a párom és a kutyám. Hogy nekik ne kelljen nélkülözni, és a házunkkal megvalósíthassuk azt, amire vágyunk :)

2016. jan. 18. 12:34
 14/20 anonim ***** válasza:
Én nem köntörfalazok. A pénz.
2016. jan. 18. 13:05
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Jöhetnek még. Jó ezeket olvasni. Ki is írok a falra egy listát belőle.
2016. jan. 18. 13:49
 16/20 anonim ***** válasza:
Engem a nagyapámnak tett ígéret hajt előre. Meg az, hogy ha elérem amit akarok, akkor jobb életem lesz.
2016. jan. 18. 13:54
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Az motivál, hogy belegondolok a valóságba. Itt vagyok, 22 évesen, nem fogok örökké élni. Leélhetem úgyis az életem, hogy húzom halasztom a dolgokat, halogatok, lustálkodok...de erre szeretném elpazarolni az életemet ami megadatott? Nyilván nem. Vannak álmaim, de nincs korlátnal időm, hogy megvalósítsam őket, úgyhogy jobb minél előbb belefogni a dolgokba, minél többmindent végrehajtani.

Hiszen ezek az én céljaim, élvezni kell az elérésükhöz vezető utat, nem nehézségként kell gondolni rá.

2016. jan. 18. 15:39
 18/20 anonim ***** válasza:
És hogyha tényleg nagyon nehéz az út ami élvezhetetlen?
2016. jan. 18. 17:07
 19/20 anonim ***** válasza:

Mindig van több út is. Ha látod az értelmét annak, amit csinálsz, ha látod, hogy haladsz vele és előbb utóbb eléred amit akarsz, akkor megéri kitartani és arra gondolni, hogy legalább van lehetőséged arra, hogy elérd a célod, mégha nehéz is az odavezető út.

Ha kilátástalan a helyzet úgy, ahogy jelenleg csinálod, akkor egy másik utat kell választani.

2016. jan. 18. 17:30
 20/20 anonim ***** válasza:

Az, hogy másoknak segítsek. Nagyon motiválnak azok,akiket szeretek, ha boldognak látom őket. Motiválnak a céltudatos, elszánt, szorgalmas emberek körülöttem.

Eleinte sok mindennek nehéz nekifogni, főleg ha sok a kétség az emberben. Ezen át kell lendülni akaraterővel és utána már megy magától.

Másrészről motivál a dolgokba, tettekbe vetett hit. Hogy eddig amibe belevártam, általában össze is jött, elértem amit szerettem volna. Azt hiszem, ennyi. :)

2016. jan. 23. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!