Mi motivál téged az éppen aktuális célod elérésére?
"én semmit sajnos..se barátaim se barátnőm nem is volt soha...önbizalom nuku..padlón vagyok"
Lesz majd! (Látnok vagyok. Komolyan)
Az, hogy nincs választásom. Vagy megrohadok a semmiben, vagy felemelem a seggem és csinálok valamit. Nem kell túlisztifikálni.
Egyébként erről a látnokságról beszélhetnél bővebben mondjuk privátban, érdekel (nem vagyok szkeptikus).
Ezt a kérdést pont ma szerettem volna kiírni...
Nekem ez nagyon komplikált dolog.Mintha két fő személyiség lakozna bennem...az egyik ártó szandékú a másik meg elsöprően elér mindent amit csak szeretne.Na most,ha az ártó dominál lerombolja a másik sikerét,vagy megrekeszti.
Ha a sikeres van felül akkor elkezdi építeni azt amit a másik lerombolt /vagy folytatja amit elkezdett.Sajnos van,hogy ilyenkor elkezdek egy helyben toporogni,mivel amit tönkre tettem kezdhetem előről...tudom paradox és kicsit betegesen hangzik,mert egyhe tudathasadásos beütése van,de máshogy nem tudnám ezt leírni.
Engem az érdekelne,hogyan dominálhatna mindig az építő énem.
Hogyan ösztönözhetném :/
Nekem sincs választásom. A kezeléseimet fizetnem kell, ahhoz melózni és tanulni, tanulni, tovább fejlődni, hogy aztán többet jövedelmező munkát is elvállalhassak. Az egészségemről van szó.
Mit akarsz csinálni?
Engem a logikus gondolkodás és dolgok átlátása motivál leginkább.. Tudom jól, ha én nem teszek a céljaimért, nem fog semmi az ölembe pottyanni, ha csak ülök a popómon nem oldódik meg semmi az életemben. Semmi nem megy magától.
Sokáig nagyon passzív voltam, meg is volt a böjtje.. Érdekes módon amióta felelősséget vállaltam az életemért és elkezdtem tenni azért, hogy jobb legyen, rengeteg mindent elértem - egyedül, segítség nélkül. Nekem ez elég motiváció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!