Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nincs motivációm a hétköznapok...

Nincs motivációm a hétköznapokhoz? Többi lent

Figyelt kérdés

nem depressziós vagyok, vagy ilyesmi.. mert van szerető családom, komoly kapcsolatom (5 éves), komoly tervekkel, van 3 barátom (mert régen megtanultam már, hogy nem a mennyiség a fontos:} ) szóval az életem mondhatni rendben van.. de a szürke hétköznapokon egyszerűen csak vonszolom magam, szenvedek, rosszkedvű vagyok.. okj-s iskolába járok, már csak ez az évem van, áprilisban vége, jönnek a vizsgák és ennyi.. szóval nagyon közel van, de mégis távol.. :D :/ az osztálytársaimmal nem igazán jövök ki, nem találom velük a közös hangot (a legtöbbjüknél 2-3 évvel idősebb vagyok), el-el beszélgetünk de ennyi.. a szak sem érdekel már (vállalkozási és bérügyintéző), de úgy vagyok vele, hogy ha már ennyi időt (1.5év) és pénzt beleöltem, akkor már valahogy elvégzem.. de annyira nehéz reggelente felkelni.. a párommal és a barátokkal csak hétvégente találkozunk, a szüleim is reggeltől estig dolgoznak, szóval a hétköznapjaim általában magányosak, befelé fordulósak.. olvasok, filmezek... és nem látom a motivációt.. tervek vannak, külön költözni, dolgozni, a párommal összeköltözni.. a hétvégéken szinte ragyogok, boldog vagyok, élvezem az életet, mindent színesen látok.. de a hétköznapokon csak szenvedek...

oké most ez nyávogásnak tűnhet :D

de már hónapok óta tart ez az állapot.. és áprilisban vége.. de mégis nehéz.. már nehezemre esik odafigyelni, már tanulni is csak szenvedés, úgy vagyok vele, hogy ha csak egy kettessel, de legyen meg a vizsga.. nem tudom, mi ez...

volt valaki ilyen helyzetben?

2016. jan. 17. 21:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Èn is mindig igy vagyok,nagyon nehèz sokszor a depresszió is elkap:/ nekem is a párom segit ebben,mi is hètvègèn talállozunk csak,nekem csak ez adja a lelket. Hogy tervezgetek a hètvègèvel kapcsolatban vagy èpp távoli terveket,sportolok..stb
2016. jan. 17. 21:29
 2/6 anonim ***** válasza:
A legnagyobb problémád szerintem annyi, hogy szarrá unod az életed hétköznap. Olvasol, filmezel és ennyi. Ez hót unalom, persze hogy befordulsz. Kezdj el munkát keresni, nincs már messze az április, aztán ott nem lesz idő unatkozni.
2016. jan. 17. 21:35
 3/6 A kérdező kommentje:
az lehet, igen. hiszen akiket szeretek, akikkel szeretek lenni, azokkal csak hétvégente találkozom. dolgozni járok amúgy, rossmannba mint diákmunka, heti 2-3 alkalommal, változó.
2016. jan. 17. 21:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Na hát, nem rosszból, de az se az önmegvalósítás csúcsa. Az agyadat nem hinném, hogy tartalamsan leköti.
2016. jan. 18. 08:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is az a probléma, hogy semmit nem csinálsz, ami bologgá tehetne. Magától nem jön a boldogág, begubózni és filmezni minden nap nem egy nagy dolog.

Hétvégeként, amikor azt csinálhatod, amit szeretsz, akkor ragyogsz...találj valamit ami bologsággal tölthet el a hétköznapokon is.

Ne filmezésre használd a szabadidőd, találj valami hobbit.

Kezdj el sportolni és egészségesen étkezni, vagy válassz egy hobbit, amit szimpatikus (művészet, sport, állattartás akármi). Legyen valami örömforrásod, amit szeretsz csinálni és építsd bele ezt a mindennapokba.

2016. jan. 18. 15:44
 6/6 anonim ***** válasza:

5ös vagyok, azt még hozzáteszem, hogy családalapítás, barátokkal töltött idő, párkapcsolat mind szép és fontos dolgok az életben. De ez csak az alap úgymond, egy ember alapszükséglete a kiegyensúlyozott életre.

Emellé kell valami, amiben megvalósíthatod önmagad, valami amit élvezel csinálni, ami túlmutat a alapszükségleteken és a megélhetésen.

2016. jan. 18. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!