Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek azokról a...

Mi a véleményetek azokról a 15 éves tinikről akik hétvégénként rendszeresen berúgnak, isznak, dohányoznak?

Figyelt kérdés
2016. jan. 13. 14:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

MI is ilyenek voltunk, de mellette tanultunk is. Katolikus iskolába jártunk és az igazgató kerek perec megmondta, hogy azért nem rúg ki minket, mert évfolyamelsők vagyunk. Azóta mindenki lediplomázott és sikeres.

Akkor is jobb volt ez, mint a mai facebook fiatalok élete.

2016. jan. 13. 16:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Én a cigizést nem pártolom. Azzal, ha valaki iszik, nincs bajom, kivéve, ha valaki alkoholista. Egyedül azzal van bajom, ha valaki tukmálja, és nem tudja elviselni, hogy más kevesebbet igyon, de aki magára figyel ilyen szempontból, és nem másra, ott nem tartom nagy bajnak. 15 talán fiatal, de 17 évesen mondjuk.
2016. jan. 13. 16:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Még hozzátenném: én is elit gimibe jártam, és csak bizonyos szintre gondolok. Nálunk is voltak, akiket mentő vitt el, meg voltak ilyen zűrök, de NEM erre a szintre gondoltam.
2016. jan. 13. 16:58
 14/14 anonim ***** válasza:
És az évfolyam 100%-át felvették a legnevesebb egyetemekre.
2016. jan. 13. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!