Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt olyan aki szintén...

Van itt olyan aki szintén elég magánakvaló (NEM depressziós) szeret inkabb egyedül lenni, társaságban pedig csak néhány ember társaságát szereti, akik szintén hasonló gondolkozásúak? 21/L

Figyelt kérdés
Szeretem a különcebb embereket (NEM az ilyen 'vámpírnak hiszem magam' meg hasonló tipusra gondolok :D) valamint aki nem sablonos, esetleg szintén nagyon szereti a bűnügyi dolgokat..... egyszerűen csak olyan emberekkel érzem magam jól akik nem olyanok mint az átlag és csak az ilyenek tudják felkelteni az érdeklődésem

2016. jan. 12. 12:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Alapjáraton ilyen vagyok, de bizonyos helyzetekben, pl. koncerteken kijön belőlem az állat, és akkor minden vagyok, csak magamnak való nem :D Kisebb társaságokat szeretem, viszont nincs olyan ismerősöm, aki hasonló gondolkodású lenne mint én, de lehet, hogy jobban érezném magam ilyen társaságban. 21/F
2016. jan. 12. 15:07
 12/19 anonim válasza:

Itt vagyok én is, pár emberrel jó viszonyt ápolok, de időm nagy részét egyedül töltöm. :D

22/F

2016. jan. 13. 19:01
 13/19 anonim ***** válasza:
Az iskolában House volt a becenevem. Egy barátom maradt,zongorázok,gitározom,motorozok. Valahogy csak Kossuth, Erkel díjasokkal meg híres emberekkel,vagy pedig bolondokkal kerülök össze. Néha sátorban lakom és ha úgy van kedvem nekivágok az országútnak.
2016. jan. 14. 21:24
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Hmm...mostanában kezdek rájönni hogy különc vagyok. És imádom a bűnügyeket!!! Agatha Christie *-* bár eléggé félős vagyok. :D 14/l
2016. jan. 16. 20:27
 15/19 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok,és tök jó,csak másokat zavar hogy én különcködöm,mert azt hiszik hogy rossz kedvem van vagy depressziós vagyok vagy cikinek tartom őket és nem vállalom őket magamra vagy valami ilyesmi...pedig nem, egyszerűen csak szeretek egyedül lenni,úgy érzem hogy ők nincsenek velem egy szinten, nem csak úgy intelektuálisan, hanem úgy mindenben...xD tehát hogy felül múlom őket és nem értenek meg engem és akkor elvagyok én magammal...én egyébként Vízöntő vagyok és azok szoktak különcködni és ez így nálam teljesen normális.16F
2016. febr. 16. 15:54
 16/19 anonim ***** válasza:

Jelen! :)

Én mindig is az a magányos farkas típus voltam és eléggé zárkózott és magamnak való is vagyok.

És én is nagyon imádom a bűnügyi dolgokat, például a Condemned: Criminal Origins nevű videó játék egy nagyon jó nyomozós játék. :D

2016. márc. 29. 17:15
 17/19 anonim ***** válasza:

Igen, vannak ilyenek, én is ilyen vagyok:D

Ezt hívják introvertált személyiségnek

2016. ápr. 2. 15:54
 18/19 anonim ***** válasza:

Még egy :)

16/l

2016. ápr. 2. 21:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok... :)
2016. jún. 27. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!