Miért gondolja úgy a legtöbb ember, hogy akinek internetre "telik" az már nem lehet szegény?
Hol keressen munkát, ha nem a neten?
Nekünk mondjuk 16 éves koromig nem volt (22 vagyok), a könyvtárban meg fizetős volt, 10Ft/perc. Úgyhogy inkább előfizettünk mi is.
Most szintén van, mivel a párom munkahelye fizeti. Ilyen is létezik.
3-as, 4-es és 6-os válaszolók:
Ha valaki nem tudja beosztani a pénzt az a legnagyobb probléma. Voltam olyan élethelyzetben, amikor nagyon szegény voltam és mikor láttam, hogy már az elmúlt évben harmadszor cseréli le ismerős a mobilját, mindig új ruhákban jár és gondol egyet, bemegy a mekibe, elvarr párezret, péntek-szombat elmegy bulizni, elvarr öt-tíz ezret, de mobilnetje nem volt mert ő "csóró, nem telik rá" mindig mástól tarhálta a wifit.
Én meg inkább kifizettem 1500-2000-et a mobilnetért, de soha nem vettem sehol semmilyen kaját, ha vinnem kellett akkor 4 zsömle és rá valami feltét 150-200 forintból kijött és egész napra túléltem vele, vittem egy 2 literes flakonba csapvizet azzal elvoltam egész nap.
Változó az, hogy kinek mi a fontos.
Van, aki tehetős, de nem érdekli a tv, a net, a telefon, és olyan is van, aki hónapokig eszi a saját szarát, csak hogy összespóroljon egy telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!