Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Rockerek! Mikor kezdtétek?

Rockerek! Mikor kezdtétek?

Figyelt kérdés
Mmármint arra gondolok , hogy hány évesen döntöttétek el , hogy rokerek lesztek , hány évesen kezdtetek el ilyen zenéket hallgatni.egy rövid sztorit. Csak kíváncsi vagyok :D

2016. jan. 10. 13:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én már 4-5 évesen mondtam édesanyámnak, hogy csakis olyan zenét hallgatok amiben van gitár. 12 évesen nagybátyám vhs-eit hallgattam, amin volt Carcass-tól kezdve Morbid Angel-ig, Dimmu Borgir live in Poland-tól minden. 22/f
2016. jan. 11. 08:46
 12/24 anonim válasza:
100%
Mióta csak az eszemet tudom! \m/ Igaz sajnos koncertekre nem nagyon tudtam menni... Viszont a bátyám miatt kezdtem megismerni ténylegesen hallgatni a rock zenéket :D Még emlékszem amikor 4-5 évesen a bátyám esténként hallgatott tcs számokat! :D Az első amit megjegyeztem az a mennyország tourist! :D Én mindíg is rockot hallgattam, de ez volt az első szám amit meg is jegyeztem! :D És azóta is a tcs a kedvenc rock bandám! :D Örökké tank! :D És ezt nem döntöttem! De igazán most kezdtem el belemélyülni :D Elkezdtem gitározni is! :D A tankcsapda miatt! :D És már annyira bennem van az egész hogy nincs más zene amit hallgatnék csak rockot! :D
2016. jan. 15. 14:11
 13/24 anonim válasza:
100%
Anyám hasában.komolyan.1èves koromban már voltam rendezvènyek dèlutani koncertjein. Tudjátok amikor dèlután a kezdő fiatal zenekarok lèpnek fel. Gondolom ez is számít.
2016. jan. 16. 20:25
 14/24 anonim ***** válasza:
11 éves korom elején,most pedig 15 leszek pár nap múlva.Szóval kb. 4 éve. :) :D
2016. jan. 17. 17:19
 15/24 anonim válasza:
8 évesen kb., a baráti kör miatt. Csapdával kezdtem, azóta volt már GD-től elkezdve a Roadon keresztül minden. Kb. fél éve megint csak a Csapda, a régi albumoktól kezdve minden.
2016. jan. 26. 17:00
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Kb 10 éves lehettem. Az öcsém talált egy videó klipet, amiben pankrátorok vannak, és ő akkoriban nagy rajongója volt ennek a sportnak. Odajött hozzám, és megmutatta a videót, ami egy rock együttesnek, a Skilletnek volt az egyik klipje. Akkor hallottam először rock zenét, és azonnal beleszerettem a műfajba. (Vicces, mert az öcsémet meg egyáltalán nem érdekelte a zene, nem is annyira szereti a rockot :D) Az meg hogy rocker lettem csak úgy jött, kb rá egy-két évre tudatosult úgy igazán a gondolat, hogy én egy rocker vagyok, és nem csak rock zenét hallgatok (mert azért a kettő között van különbség szerintem). De ha most az utcán rám néznél, meg nem mondanád, hogy a telefonom tele van metál core zenékkel, mert azon kívül, hogy a ruháim nagy része fekete, semmi külső jele nincs rajtam a rocker létemnek (családi okok miatt is), és hogy még rá tegyünk egy lapáttal, az élet szőke hajjal áldott meg :D De ez egy életérzés, nem a külső a lényeg. :)
2016. jan. 26. 18:28
 17/24 anonim válasza:
100%
A nagynéném hallgatott/hallgat mindig rockot. Rám ragadt vagy nem tudom, de ha meghallok egy metallica számot akkor a kicsi korom jut eszembe :) Azóta meg kölcsönösen hatunk egymás ízlésére.
2016. febr. 7. 17:01
 18/24 anonim válasza:
100%

9 éves voltam.

úgy kezdődött,hogy apám pearl jam-et hallgatott és megtetszett.Ma már a Metallica a kedvenc zenekarom.ez úgy kezdődött hogy az egyik edzőtársam imádta és mondom meghallgatom.Mostanra már legalább 5-ször hallottam az összes albumukat.Mellékesen a kedvenceim aZ ...And justice for all, a Kill 'em all,és a ride the ligting.

2016. febr. 21. 17:10
 19/24 anonim válasza:
Kb 8-10 éves lehettem amikor elkezdtem metalt hallgatni. Az első és mindmáig egyik kedvenc bandám egy nu metal zenekar a Papa Roach, utána jött az A7X, majd Slipknot, Linkin Park, Nickelback (tudom, a Slipknothoz képest semmi :D), Falling In Reverse, Bullet For My Valentine, Asking Alexandria (mostani nem nagyon tetszik, inkább csak a Danny Worsnop-korszaka, de ha már Danny Worsnop-nál tartunk akkor We Are Harlot is jön), Escape The Fate, In This Moment, Alice In Chains (ez is kilóg a sorból), jelenleg pedig Metallica, Pantera, Marilyn Manson
2016. márc. 13. 13:23
 20/24 anonim ***** válasza:

Ötödikben kezdtem 😄

Nem szeretett viszont egy fiú ezért zúzni akartam.Először nagyon béna emos szart hallgattam. Aztán rátaláltam a Rammsteinre és az Acceptre😌

Azóta is csak rockot és metált hallgatok.Akkor, 10 évesen, tudtam hogy én rocker leszek. Van bakancsom,Nirvanas pólóm,szegecses karkötőm,de közben van hogy hetekig fel sem veszem ezeket es lányosabban öltözködök. De attól meg rocker maradok:)

15/L \m/

2016. márc. 13. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!