Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Most emiatt irigy lennék?

Most emiatt irigy lennék?

Figyelt kérdés

Nem vagyok gazdag, normális körülmények között élek. Nem érdekel a pénz, a márkák, a ruhamárkákat még úgy ahogy be tudom lőni árilag, de a kozmetikumokat már nem, a technikai dolgokat pedig végképp nem. Ugyanígy fogalmam sincs az ingatlanok, autók és luxus utak árairól sem.

Egyszerűen mégis bánt, amikor gazdag lányoktól hallom, hogy az átlag plázaboltok (ahová én is járok), a csórók boltja, és sose tennék be lábukat.

Ma is órákat hallgattam egy gazdag ismerőstől, hogy hová mennek luxusútra, hány milliót adtak a szülők karácsonyra, milyen luxusmárkák a ruhái, ők ruhát csak külföldön vesznek, milyen drága volt az esküvői ruhája, mennyire drágán vettek ezt, mennyire drágán vettek azt...

Én nő létemre elég egyszerű vagyok, nem érdekelnek a márkák, ha tetszik, és nem drága, akár használt is lehet. Kozmetikumokból is drogériásat szoktam venni, egyedül arclemosóból tervezek beruházni egy gyógyszertárira, mert nagyon érzékeny a bőröm, most épp arra gyűjtök (Bioderma).

Nem bánt, ha másnak van, akár megdolgozik érte, akár csak a párja/szülei dolgoznak meg érte, nem tartozik rám.

Csak bánt, ha valaki olyan lényegtelen tényezők miatt néz le, mint pl a vagyoni helyzetem, aminek nincs köze a személyiségemhez (eltekintve szélsőséges esetektől)

Most akkor irigy vagyok?

2016. jan. 6. 15:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem, csak pánikolsz. Szerintem senki sem néz le, mivel nem költesz el milliókat a plázákban. Ha meg bárki is lenéz ez miatt, az hülye.
2016. jan. 6. 16:03
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
GYŰJTESZ egy ócska Bioderma arclemosóra? Ne haragudj már, de messze a normális alatt élsz, ha neked arra gyűjtened kell. És igen, irigy vagy, és joggal, jócskán az átlag alatt élsz. Az anyagi helyzeted pedig nem független a személyiségedtől, sokat elárul rólad, az ambíciózusságtól kezdve, a kitartáson és a talpraesettségen át, egészen a komplexusosságig, rengeteg dolgot befolyásol. Amúgy ezt a kérdést kb. tízezredjére látom hol itt,hol a többi kategóriában, szóval nem kicsit rágja a beledet a tény, hogy lemaradtál a többiektől.
2016. jan. 6. 17:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem vagy az. Csak kellemetlen amikor más férgeset játszik. Nem kéne bántson. Logika ellenes oktalan érzelmed is és persze a fogyatékosok viselkedése is.

Amit a 2# mondott... Iiiiiszonyat nagy baromságok. Legyen ennyi elég de ha tényleg érdekel írhatsz és kifejtem egy kicsit jobban miért ökörség minden egyes betűje.

2016. jan. 6. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!