Szerintetek miért sírok a Disney meséken?
Figyelt kérdés
A Hófehérke volt ovis koromban az egyik kedvencem. Milliószor megnéztem. Aztán kb 19-20 évesen mikor újra láttam a végén sírtam. Most karácsonykor a Jégvarázst néztem meg másodjára és annak is a végén majdnem elsírtam magam. Egyébként nem vagyok egy sírós fajta, csak ha már nagyon tele van a hócipőm, de az is ritka.
Most 23 éves lány vagyok.
2015. dec. 31. 22:19
1/8 anonim válasza:
Szeretethiány, érzelmes vagy, nehéz dolgok érnek, mély ember vagy, ezek közül lehet bármelyik :)
Én is elég sok filmen tudok sírni, legyen az mese, dráma, romantikus... Elég könnyen bele tudom élni magam valamibe, meg átérezni még egy filmes szereplő érzéseit is, szóval jó lehet velem filmet nézni :D
2/8 anonim válasza:
Egyszerűen érzelmes vagy, érzékenyen érintenek a szép, kedves dolgok, a szívig hatoló ingerek. Soka idősebbek nálad, és könnyeznej egy Oroszlánkirályon.
3/8 anonim válasza:
Azért mert egy meséhez képest egy ürülék az életed és tudod hogy nem lesz soha olyan mint amit láttál.
4/8 A kérdező kommentje:
Van valami abban amit írtatok. 19-20 évesen voltam egy mélyponton amiből azt hittem nincs kiút, de aztán minden jóra fordult. Meg most is le vagyok terhelve.
2015. dec. 31. 22:30
5/8 anonim válasza:
Mindenkinél más, hogy mikor mi hozza ki belőle. Engem ugyanennyi idősen, az állatok sanyarú sorsa, illetve az életük jóra fordulása az amitől összeszorul a torkom :/ Most is volt adás arról hogy szegény kutya beteges, kellett egy speciális szer ami megállítaná de jelenleg nem kapni, így hozatni kellett, azon is könnyeztem.
6/8 anonim válasza:
Mert egy nagyon szenzitív lelkű nő lehetsz. Valószínűleg roppant éhes az elismerésre, szeretetre, törődésre, és romlatlan gyermeki lelked van.
7/8 A kérdező kommentje:
Egyébként nem érzem magam annyira érzelmesnek. Pl egy idős beteg ember halála nem érint meg(nagymamám is ilyen volt, de számítottam rá, hogy előbb-utóbb meghal, de csak a hír hallatán és a temetésen sírtam+ szoktam rá gondolni néha), viszont egy fiatal netán gyerek/csecsemő ha beteg azt lelkileg rosszabbul viselem, de csak annyira, hogy megsajnálom. Pl ha csak futólag is találkozok/beszélek egy fiatal(egész fiatalra kell itt gondolni 20-30 közt) rákos emberrel akkor csak annyi fut át az agyamon, hogy a rendes embereknek mind súlyos betegségük van, de aki meg egy szemét g*ci azok meg 80-90 éves korukig is elvannak erőben, egészségben és ezt igazságtalannak érzem. Amúgy kórházban dolgozok, hogy találkozok ilyenekkel is. Még ha csak futólag egy évben egyszer a kontroll alkalmával.
2015. dec. 31. 22:45
8/8 anonim válasza:
Én is sírtam a Jégvarászon, meg az Oroszlánkirályon is, és basszus, még a Repcsiken is. :DDD Szerintem ez utóbbi azért már gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!