Tényleg nagyon "vicces, gáz" ha valaki 21 évesen még szereti nézni a régi Disney meséket amin felnőtt?
Gyerekként ezeken nőttem fel és váltam azzá aki. Ilyen volt pl: a Tarzan (6-7 évesen láttam még a moziban),A két kutya a Suzi és Tekergő,A Dumbó,Herkules, Eszeveszett Birodalom,Goofy és talán még Macskaarisztokratá, Az Oroszlánkirályt még nem láttam a mai napig vagy csak nem emlékszem rá. Ezeken nőttem fel és egy érzés ezeket újra nézni+ nagyon szép a mesék világa. Persze felnőttem, egyetemre is járok de ezek valahogy bennem maradtak és szívesen fekszek el és teszek be egy ilyen Disney kazettát(nekem ezek még VHS en vannak meg és még midnig szép a képük hiába kritizálják sokan a kazettát ,annak is van egy "feelingje" más mint a DVD). Nem nagyon úgymond "gázak" ezek a mesék 21 évesen ? A Tarzant a mai napig nagyon szeretem például. És azért ide irtam mert nem pontosan a filmekre vagyok kíváncsi,hanem arra,hogy 21 évesen tényleg "vicces" e meséket nézni ha ezek határozták meg a gyerek koromat?
Előre is köszönöm a válaszokat!
21/F
Szerintem nem gáz, én is szoktam meséket nézni. :) És inkább ezt nézzen valaki mint horrort...
18L
* a 3.nak írtam.
4 es: jó tudni,hogy ezek szerint akkor nem vagyok egyedül :)
Hát én 20 évesen arra a szintre jutottam, hogyha elkezdem kapcsolgatni a tv-t valahogy mindig az m2-n találom magam és az állatkert a hátizsákban című műsort nézem, vagy egyéb gyerekeknek szóló műsort. Vagy ha meglátom a Tom és Jerry, vagy a Looney Tunes valamelyik részét ott ragadok. De ha leadnák a Pokemont elölről szerintem azt is megnézném. :)
Szerintem ez egészséges nosztalgia. Nekem ez volt a gyerekkorom, Disney-t kevesebbet néztem.
a férjem mai napig cartoon networkot néz (34)
semmi baja...engem sem zavar
tök normális ember,nem iszik nem dohányzik,semmi káros,amiről tudnék,dolgozik,vannak barátai,normális hobbija,eleinte nekem is vicces volt,de megszoktam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!