Miért ilyenek a 30-35 éves srácok-férfiak?
11/21 A kérdező kommentje:
Hogy mennyire nem kellenék, azt így látatlanban elég nehéz lenne eldöntened, szerintem. Az értelem még nem tüske... :)
Ez vicaverzáéknél is igy működik ám! Én pl. iszok, de jó ember vagyok. Megiszom a magamét, de rendesen bejárok dolgozni.Nekem ez a szabadidős tevékenységem kérem.
NA most ezt meglátja egy 30-35 év körüli magas testalkatú reprezentativ küllemü hölgy, és megkérdezi magától: "Kell ez nekem? Nem."
A pasas is meglátja az okosértelmes nőt, meg a spirituszt, és megkérdezi: Mit kaphatok én ebben a kapcsolatban? MErt hogy mit adhatok, az nyilvánvaló. Kell ez nekem? Nem. És menekül. Nagyivben.
2015. dec. 28. 13:54
Miből szűröd le, hogy valakiben meglátják a spirituszt és aztán menekülnek? :D
2015. dec. 28. 17:20
14/21 A kérdező kommentje:
Mert a srác nem tudott helyesen írni és azt mondta, erős személyiség vagyok. Hát, tudjátok, akkor inkább megvárom a nekem való (helyesen írni is tudó) belevaló pasast, aki nem fél attól, ha egy nőnek véletlenül esze is van.
15/21 A kérdező kommentje:
PacoRabbanne-t már ismerem, más hozzászólásaiból! :) ;)
Tehát volt egy srác, aki nem tudott helyesen írni és azt mondta, hogy erős személyiség vagy, ezért nem mernek kezdeményezni a 30-35 éves férfiak? Ezt nem igazán értem. :D
2015. dec. 28. 18:10
Nocsak....ha ismersz, akkor írj rám, így nem tudlak hova tenni. :) Ha már kiemeltél név szerint. ;)
2015. dec. 28. 21:52
18/21 A kérdező kommentje:
16-os: ezt az egész kérdést nem azért tettem fel ,hogy minden mondatomat kigúnyolja valaki, hanem mert úgy érzem, ez egy jelenség mostanában. ...hogy a srácok sokszor (nem minden esetben) elég érdekesek.
Azért tettem fel azt a kérdést, mert az előzőre nem kaptam normális választ. Tényleg nem értem, hogy miből szűrted le a megállapításod. Ha egy srác/férfi látja, hogy egy nőben spiritusz van és bejön neki, akkor kezdeményez. Ha nem, akkor nem. De ezt általában már kezdeményezés után lehet észrevenni.
Ahhoz is, hogy elmeneküljenek valaki elől, már szükséges az ismerkedés, kezdeményezés. Vagy a férfi kezdeményez, vagy a nő. Ha folyamatosan a nő és mindig menekülnek előle, akkor azzal az a baj, hogy túl nyomulós és kényelmetlen vele lenni.
És rengeteg srác kezdeményez. Az igaz, hogy talán manapság kicsit kevesebb, mert sokan 100 visszautasítás után megunják a dolgot, viszont a sikeres férfiak általában több nőnél is próbálkoznak, ha nincs senkijük.
2015. dec. 29. 00:19
A gunyos valaszom vegen van a lenyeg. Egy pasinak alapvetoen ket dolog kell egy kapcsolatban: ures fisz, teli has. A tobbi is fontos, de nem kardinalis. Meg a helyesen iroknal is. Ha ezt nem latjak biztositottnak, nem mennek bele. Jo ha ertelmes a no, persze, es ertelmes pasinak az sem gond, ha nala okosabb, sikeresebb. De ezek kevesen vannak ,es nekik is a ket piller szamit igazan, amit ha nem neznek ki egy nobol, akkor hello van. Marpedig sok okos, tanult, szorgalmas no nem akar ennek megfelelni. Ok a spirituszos tokos csajok. Hat talan miattuk vagy nehez helyzetben.
2015. dec. 30. 07:17
Kapcsolódó kérdések: