Miért olyan szexisek a flip flop papucsos srácok és férfiak?
Figyelt kérdés
2015. aug. 22. 15:40
1/13 anonim válasza:
Miért, szerinted szexisek? Szerintem egy papucs az csak egy papucs, bár én nem sok férfit látok pont tangapapucsot viselni, én úgy látom, hogy a többségük nem szereti, de ha valamelyik viseli is, szerintem nem lesz tőle szexisebb, vagy kevésbé szexis.
2/13 anonim válasza:
Ha szexisek, nem attól a semmi papucstól azok.
4/13 anonim válasza:
A flip-flop-os nők a szépek nagy, ápolt, formás lábfejekkel, amit szívesen megmasszíroznék nekik.
5/13 anonim válasza:
én csak béjemvés cigókon szoktam flipflop pacskert látni, szerintem semmi szexi nincs benne, ha valaki "álmenő bohócnak" öltözik
6/13 anonim válasza:
szandál+zoknis férfiak a legszexisebbek
8/13 anonim válasza:
Szerintem csak a lábimádóknak szexi.
9/13 anonim válasza:
Talán azért, mert a fürdőgatya épp eleget "mutat".
10/13 anonim válasza:
Agyf..szt kapok attól a k...rva papucstól. Egyszer volt, szerintem iszonyú kényelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!