Milyen utcai oltozekeket tudtok ajanlani, amelyek kenyelmesek es egyben iszonyat szexisek is?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 29. 23:28
1/2 anonim válasza:
Szia. először is a korodat jó lenne tudni :). De szerintem utcára vegyél egy egyenes szárú nadrágot, vmi csinos kicsit kivágott felsővel. nekem nagyon kényelmesek a telitalpú cipők aminek 5-6 centis a sarka de ugye kinek mi jön be. az egyenes szárú nacit azért mondtam mert kényelmes hosszú sétához is és hidd el szexis tud lenni mert a feneked kiemeli de nem tapad rád... a felsőknél egy kicsit kivágott esetleg mell alatt húzott szép alakot csinál fölleg ha esetleg van kis pocid. 3 báttyám van mindig azt hallottam h sokkal szexibb ha csak sejteti a ruha h mi van alatta mint ha mindent kidobnak ami van :). Jön a jóidő is... egy combközépig érő kicsit ,,pörgős" szoknya szerintem szexi egy csinos blúzzal. :) remélem segítettem 23/l
2/2 anonim válasza:
Ahogy az előttem válaszoló is írta(illetve a bratyók)sokkal szexisebb ami takar de mutat,ezért én a testhez álló stílust javasolom.A cicanadrágot mindenképp javasolom,nagyon csini és amennyire tudom legalábbis a párom szerint kényelmes.Csak hozzá illő felső és cipő kell,nem tornacipő!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!