Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik munka elvégzésében...

Melyik munka elvégzésében teljesítenek jobban a nők?

Figyelt kérdés
Szeretnék munkát vállalni, de mindenhova férfit keresnek, és nem a testemért szeretnék fizetést kapni, szóval ilyen pincér meg reklámozó ember nem szeretnék lenni. Olyan munka kellene, ami az értékeimért és a tudásomért szeret, amiben jó vagyok.
2015. dec. 25. 20:15
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Legtöbbször agyi munkában. Tehát ilyen tudós, kutató, vagy valami ilyesmi területeken.
2015. dec. 25. 20:20
 2/7 anonim ***** válasza:
49%
A pincérek a testükkel keresik meg a pénzt. Ma is megtudtam valami újat :D
2015. dec. 25. 20:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Úgy értettem hogy ne a szépségemért kapjam (nem akartam bevallani, de csúnya vagyok, szóval ilyet hiába is javasolnátok...), hanem amiért meg is dolgozok. Agyi munka alatt mit értesz? Érdekel az irodalom.
2015. dec. 25. 20:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a műszaki területet. Lehet először idegen tőled, de egy próbát megér, hátha megtetszik. Az irodalmat nem ajánlom, ha enni is akarsz.
2015. dec. 25. 20:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha érdekel az irodalom, akkor foglalkozz azzal. Agyi munkát egy tudós végez, vagy kutató. Hát most ezt, hogy magyarázzam el? Fizikus, matematikus, kémikus. Érted? Hát csak... irodalommal legyél tanár, vagy nem is tudom... :/ tényleg nincs tippem, nézz utána, hogy irodalom tudással hol lehet elhelyezkedni.
2015. dec. 25. 20:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva nem nagyon tudok olyan munkaterületet elképzelni, ahol a nők jobban teljesítenek. Még olyan szakmában, mint az ápoló, ami inkább női szakma, messze az a pár férfi viszi a prímet, aki mégis azt választotta.
2015. dec. 25. 23:19
 7/7 anonim ***** válasza:
dekoratőr,cukrász,festő,grafikai tervező,lakberendező,divattervező...kérdés,hogy ezekkel hol lehet elhelyezkedni...
2015. dec. 25. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!