Van egy rossz tulajdonságom hogy folyton kések
mindenhonnan emiatt szerintetek meddig tűrnek meg a
munkahelyemen?
Figyelt kérdés
Azt hozzá kell tennem,még hogy a munka nagy részét én látom el,és kimagasló a teljesítményem tehát ha nem késnék tökéletes alkalmazott lennék...Szerintetek elnézik ezt nekem valahol is tapasztalatok?
A késés az nem egy olyan dolog, ami ellen ne tudna tenni az ember.
2015. dec. 2. 00:13
2/7 anonim válasza:
Én a harmadik alkalom után kirúgnálak.
2015. dec. 2. 00:14
3/7 anonim válasza:
Nem, nem fogják sokáig elnézni, bármilyen jó munkát is végzel, mert akkor megtehetné mindenki és annyi a munkamorálnak. Csinálj magadnak időbeosztást, állítsd az órádat fél órával előbbre, de szokj le a késésről. Voltam olyan munkahelyen, ahol simán levontak 5ezer forintot egy késésnél valakitől, aztán elköszöntek tőle.
2015. dec. 2. 00:35
4/7 anonim válasza:
Ne aggódj, nem vagy egyedül, én is.
Nagyapám azt mondta egyszer:nálad egyetlen lustább embert ismerek, apádat... szóval a vér kötelez.
Lehet nálad is genetika :D
Komolyra fordítva a szót, ritka az a munkahely, ahol ezt hosszabb távon is elnézik, szóval kapd össze magad haver.
2015. dec. 2. 01:28
5/7 anonim válasza:
Én 1x késtem 10percet és hazaküldtek hogy máskor időbe legyek ott. Amikor más késik az meg nem baj -.- van a műszakvezetőnek hangulatingadozása mint a csajoknál mikor megjön xd Legszívesebben beleállítanám a kukába és kiborítanám a konténerbe.
Diák vagyok itt de majdnem 1éve ide járok.
Párszor elnézném de sokszor nem oké.
20f
2015. dec. 2. 02:59
6/7 anonim válasza:
1-re okés, de szólok, másodjára már hazaküldelek aznapra, és harmadik alkalommal vissza se engednélek.
Mindenki pótolható, tudod, az meg irtó pfátlanság, hogy azért késel, mert megteheted (kimagasló, teljesítmény, stb.)... nekem, legalábbis ez jön le a dumádból.
2015. dec. 2. 08:00
7/7 anonim válasza:
Nem sokáig.Tanuld meg beosztani az idődet, felnőtt ember vagy!Képzeld magad egy 3. világbeli melós helyére aki sokkal trébb körülmények között él, dolgozik, kevesebbért mint Te.Neki luxus a késés mert éhen is halhat ha kirakják a szűrét.Ezzel szemben Te megengeded magadnak hogy elkéshess.Kelj fel időben, embereld meg madad, nem vagy már 6 éves.Egyébként egy új szokás berögzüléséhez kb 21 nap elég.A titka hogy nem teszel kivételt, nem húzod ki magad alóla.Ha ez meg van máshogy fognak hozzád állni a munkahelyeden is.;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!