A színes bőrűek miért másképp viselkednek, mint a fehérek?
Nem vagyok rasszista, csak érdekelne. Ugyanis az elmúlt években észrevettem, hogy a színes bőrüek viselkedése más, mint nekünk, fehéreknek.
Nálunk Mo.-on a romákkal vannak gondok. Kb. 5%-uk be tudott illeszkedni, kulturáltan viselkednek. Amerikában és Angliában a különöző színes bőrűekkel van a gond (pl. az afrikaiakkal), Svédországban meg a muszlimokkal, és így tovább.
Egyszer láttam egy dokumentumfilmet egy amerikai börtönről (nem tudom, melyik államban volt): több volt a színes bőrű rab, mint a fehér. Mikor Angliában voltam, egyik nap a buszon két huszonéves afrikai hangosan csevegett egymással, néha gesztikuláltak (mint a rapperek szoktak), az utasok néha rájuk néztek, volt aki kuncogott, mert értelmetlen dolgokról dumáltak. A buszvezető (aki szintén színes bőrű volt) nagyon unta ezt, mert a következő megállónál rájuk szólt, hogy beszélgessenek halkabban vagy inkább szálljanak le. Mivel a buszvezető elég nagydarab volt, nem mertek vele pofázni, úgyhogy csöndben maradtak, de volt, amikor halkan csevegtek egy percig.
Biztos emlékeztek arra a vitára, hogy a magyar-szerb határnál a migránsok átdobták a gyerekeket (míg mások szerint "áttették"). Ezen sokan kiakadtak, hogy mit művelnek a saját gyerekükkel. Az USA-ban is volt, hogy egy színes bőrű anyuka eldobta a kisgyerekét és püfölni kezdett egy színes bőrű nőt a buszon, mert összebalhéztak valamin.
Ha a hírekben bűnelkövetésről írnak, és ha leírják a tettes személyazonosságát, ilyen kommentek érkeznek: 'Ha színes bőrű volt a tettes, nem meglepő". Ha nem írják le, akkor nem nehéz kitalálni és ilyen kommentet írnak: 'Tuti, hogy cigány / néger volt az elkövető'
Szóval, miért így viselkednek? Miért nem tudnak beilleszkedni? A saját hazájukban is agy viselkednek?
Azért nem tudnak beilleszkedni, mert másféle nevelést kaptak és máshonnan jöttek.
A nevelés és az életkörülmények az agyi kvalitásukból fakad, ami pedig a genetikából fakad.
Ha beraksz egy cigányt/négert 30 másik fehér közé, akkor természetesen nyújtani fogja papíron a teljesítmény x százalékát, de amint elérik a kritikus tömeget ugyanúgy le fogják húzni a társadalmat, mint ahogy külföldön, jó észrevétel volt részedről.
Mindenkinek ajánlom ezt a könyvet, vannak benne érdekes ábrák, számszerű összevetések a kelet-ázsiai, fehér, néger fajokról és néhol külön nemzetekről:
Ha te elmész Németországba egy olyan helyre ahol nincsenek magyarok, nem fogsz magyarul beszélni, németül fogsz és felveszed az ottani szokásokat.
Ha 50-en költöztök el, már fogtok magyarul beszélni, felveszitek az új német szokásokat, de megtartjátok a régi magyarokat is. Ha 500-an költöztök el, nem is biztos hogy felveszitek az ottani szokásokat. Néhányan biztos, de a többség valószínűleg nem.
Ugyanez megy végbe mindenhol. Ott ahol egy néger vagy egy muszlim vagy egy ázsiai ( család ) van, ott be fognak illeszkedni, de ott ahol több száz, több ezer, nem valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!