Lehetséges találkozni egy stáral úgy, hogy?
Figyelt kérdés
Lehetséges találkozni egy sztárral hogy pl éppen koncertje van nálunk és repülővel megy tovabb a másik fellépésére de a reptéren a csomag ellenőrző előtt még találkozok vele? Vagy ezek a nagy emberek külön kapukon mennek át vagy ilyen nincs hogy külön kapu csak egy amin mindenki at megy?szerintetek lehetséges lenne ha őt várnák állandóan a megadott időben?2015. dec. 21. 22:16
1/2 anonim válasza:
Attól függ mennyit perkál/mennyire hordja magasan az orrát.
Én Párizsban futottam össze Lindsey Stirlinggel és kis kompániájával.
2/2 anonim válasza:
hát vannak azok a soron kívüli biztonsági ellenőrzések, amit kb. 1000 ft-ért meg lehet venni.
szerintem nyilván a gazdagabb emberek ezt igénybe veszik.
De amúgy összefuthatsz bárkivel, én már 2 valóságsztárral utaztam repülőn, meg évekkel ezelőtt a vízilabda-válogatottat is láttam a reptéren véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!