Srácok! Mi a véleményetek ha egy lány nagyon magas?
Figyelt kérdés
Ez alatt nem 170 cm-t értek hanem durván 183 cm-t. Ráadásul 15 éves vagyok és nagy valószínűséggel még növök. Durván kitűnök a tömegből, pedig tudom, hogy vannak nálam sokkal magasabbak is. Korosztályomban fiúk körülbelül 180 cm-ek, érdekes és nem igazán látok sok ilyen srácot. A lányoknál meg persze az átlag 165 cm. Elég cikinek érzem. Gyakran megbámulnak. Kicsit félek, hogy nehezen fogok olyan srácot találni aki nem a 160 cm-es cuki lánykákat kedveli. Hisz a többség aki magas az is törékeny pici lányt fog keresni akit úgymond meg tud védeni.(Tudom ennyi idősen ne ezen gondolkodjak, hanem takarodjak vissza "barbiezni"). Szóval az lenne a kérdésem srácok, lányok mi a véleményetek a magas lányokról? Ti hány centik vagytok, mi az ideál?2015. dec. 20. 22:01
11/13 anonim válasza:
Hát én ismerek egy lányt, 12! éves és 186 cm. Valószínű még nőni is fog. Szerintem ne aggódj, ha normális srácot szeretnél, úgysem a magasságod fog számítani! Én 174 cm vagyok. 16/l
12/13 anonim válasza:
Nekem bejön nagyon egy magassagu vagyok veled :) 26/F
13/13 anonim válasza:
Azt, hogy a saját 176 centim miatt esélyem sincs nála. Amúgy ugyanúgy kezelem, ahogy mindenki mást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!