Srácok! Mi a véleményetek ha egy lány nagyon magas?
enis magas vagyok 179-180 kb,vagy lehet azóta több. általánosban csufoltak,de utána már nem.
2 ève vagyok a baratommal,de elotte is voltak "udvarlóim". nyilván volt akinek nem jottem be es meg is mondta, hogy a magassagom miatt. hát ennyi baj legyen!
aki tényleg kedvel meg bejossz neki,azt nem fog csak a magassagod miatt lemondani rólad. másrèszt meg vannak magas pasik:D
engem egyedül az zavar,ha alacsonyabb barátnővel vagyok.akkor olyan culának èrzem magam:D de ez van,ez egy szuletett dolog...ha valaki elítèl miatta, az az ő lelki szegènysègèt mutatja
Pedig ahogy észrevettem a magas lányok valahogy mindig hamar elkelnek, a 190 centi felettiek is, szóval a 183-mal nem kell aggódni.
Én speciel abszolút nem vallom ezt a védelmeznivaló dolgot, aki pici és védelmeznivalóm lesz, az majd a gyerekem lesz, nem a társam, akivel elméletben egyenrangú vagyok. Szóval nálam csak a hasonlóan magas lányok jöhetnek szóba, kb 180 centi az alsó határ, de egy 190 körüli lenne az ideál (de ha még magasabb, az sem baj). Én 196 vagyok, de hozzád sajna idős, 24 éves már :D
Mi a véleményem róla? Semmi. Miért kéne véleményezni egy testi adottságot? Van, aki alacsonyabb, van, aki magasabb. Ezt nem kell cikinek tartani. Miért kéne? Ugyanolyan, mint a hajszín. Van, aki szőke, van, aki barna, van, aki fekete, és van, aki vörös. Ráadásul a 185 azért még nem egy felhőkarcoló. :)
Az, hogy valaki cuki, meg aranyos, az meg nem ezen fog múlni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!