Északi típus vagyok? Vagy milyen? Így nézek ki. Képpel. L
Olyan a bőröm, hajam, szemem, mint ezeknek a lányoknak.
Talán annyira nem sötét barna a szemem, mint az első 2 képen lévőknek, az inkább a 3. képen lévőre jobban hasonlít. Középbarnának mondanám.
Az is igaz rám amit az északi típus testalkatáról írnak, viszonylag magas vagyok (majdnem 170 cm), hosszúak a végtagjaim, hosszú,vékony ujjaim vannak.
A szemszínem miatt vagyok bizonytalan.
Mi ez az Eszaki tipus?? Mert butasagnak talalom.nyilvan a szuleid adotsagat orokolted, innen is onnana is... vagy a rokonok nagyszulok.... ilyenek az adotsagaid.
pl ciganyoknal tesomnak huzzot szem mint a kinaiak...
en inkabb arabos vagyok.... de ettol fuggetlenul cignyok vagyunk.
te esetedben is ez! Ne akarj mar valakire hasonlitani..... mert pl ha megneznuk a sajat kepedet lehet atlagosnak tartanunk.
Az hogy magas homlok vagy vekony testalkat masnak nem lehet csak eszaki embereknek?
A magyar elődeinket mindenki megb÷szt÷!
Török, tatár, labanc, talján, és te ilyen baromságokon agyalsz, hogy északi típus vagy-e?
Lehet, (de a vikingek nem nagyon jöttek erre!) és akkor mi van? Ráadásul nem három olyan korú lányt raktál fel mint amilyen vagy, hanem gondolom az első van korban hozzád közelebb, de a másik kettő egyáltalán nem húz az elsőhöz!
Summa!
Ahogy elnézlek finn vagy!
#1! ,,Mi ez az Eszaki tipus??" Ez a nordikus rassz, de látom nem értessz hozzá.
,, Ne akarj mar valakire hasonlitani..... mert pl ha megneznuk a sajat kepedet lehet atlagosnak tartanunk."
Az átlagos nálad milyen rassz? :D
Te írsz csupa butaságot, már ne haragudj!
,,Az hogy magas homlok vagy vekony testalkat masnak nem lehet csak eszaki embereknek?"
A magas homlok bizonyos rasszokra jobban jellemző, a vékony testalkatot ne keverd ide!
#2. nem küldök! ezekről a képekből is meg lehet állapítani.
Azt hiszem örülnöd kell!
Van 2 füled, de nem vagy fazék!
De nincsenek teljesen jól elhatárolható csoportok, mindenki kevert génekkel rendelkezik. Ma már vannak génfeltérképezési projektek, amik megmutatják mi mennyire jellemző a génállományodra, bár ezek sem teljeskörű dolgok.
A szőke haj a germán népeknél (német, dán stb.) jóval jellemzőbb, bár ettől független nem feltétlenül utal német felmenőkre.
Egyébként ezek úgy működnek, hogy vannak domináns és kevésbbé domináns gének. Pl. a barna és kék szem közül a barna a domináns. A sötét és a világos haj közül a sötét.
Köszi 9.!
Már olvastam ilyet, az én világos bőröm is rózsaszínes árnyalatú és az én testszőröm is szőkés,világos. :) Szerintem ez leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!