Északi típus vagyok? Vagy milyen? Így nézek ki. Képpel. L
Olyan a bőröm, hajam, szemem, mint ezeknek a lányoknak.
Talán annyira nem sötét barna a szemem, mint az első 2 képen lévőknek, az inkább a 3. képen lévőre jobban hasonlít. Középbarnának mondanám.
Az is igaz rám amit az északi típus testalkatáról írnak, viszonylag magas vagyok (majdnem 170 cm), hosszúak a végtagjaim, hosszú,vékony ujjaim vannak.
A szemszínem miatt vagyok bizonytalan.
#19! nem azért kell feltenni kérdést, hogy a válaszírók többet tudjanak meg, hanem azért, hogy a kérdező tudjon meg többet!!
én sem értem miért lett törölve a hasznos válasz, és a provokatív, veszekedős, béna humorú válaszok miért maradtak!
A magyar lakosság 8,5%-ban van északi gén:
igen lehet északi típusú vagy, de ez Magyarországon egyáltalán nem ritkaság..
Nem akarom, hogy különleges legyek. Jobban örülnék, ha hozzám hasonló emberekkel lennék körülvéve. Ezzel szerintem mindenki így van, akárhová tartozik.
Emiatt nem fogok elköltözni, mielőtt valaki ezt ajánlaná. ;))
Nem tudnak felidegesíteni. :)
Ez jó hozzáállás! :)
Ne is hagyd hogy felidegesítsenek :D Rosszakarók mindigis voltak és lesznek is..sajnos :/
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!