Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy szokjak le erről?

Hogy szokjak le erről?

Figyelt kérdés

Amikor mesélek valamit, minden kis lényegtelen hülyeséget megemlitek, amiket mások vagy 2 perccel a megtörténtük után is elfelejtenek. És emiatt néha tök kinosan érzem magam, mikor mesélek mondjuk a barátaimnak valamit, látom rajtuk, hogy tökre unják, mert ilyen hülyeségeket is elmondok, amikre senki sem kiváncsi. Ha nagyon nagyon figyelek erre, akkor tudok normálisan beszélgetni, de pár perc múlva elfelejtem figyelni, amit mondok és megint jön egy ilyen negyed órás regény pl. arról, hogy tegnap vettem egy új tusfürdőt.

Le lehet erről szokni valahogy? :s

2015. dec. 19. 18:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem csak figyelemmel tudsz. :/ Mellesleg én is ilyen vagyok, és én is utálom magamban ezt a dolgot.

Am lehet, hogy ha egy nagy sokk érne mindkettőnket, többet nem beszélnénk (ennyit). :D

2015. dec. 20. 00:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Lehet :D Bár akkor már inkább untatok másokat a szófosásaimmal xd
2015. dec. 20. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!