Gáz, ha egy vékony srácon Harcosok klubjás póló van?
Figyelt kérdés
Tehát én külsőre egy elég nyomi fiú látszatát keltem.. Alacsony és vékony vagyok.
Gondoltam rá, hogy vennék pl egy ilyen: [link] pólót.
Nem az a fajta vagyok, aki megnéz egy filmet és utána rögtön no. 1 fan lesz és muszáj vennie rá egy pólót..
Rengeteg kutlfilmet láttam, és Edward Norton a kedvenc színészem, ez a film pedig különösen érdekes gondolatokat adott át nekem..
Mégis kicsit félek megvenni és hordani, mert szerintem egy a filmekben nem túl jártas tinédzser szemében úgy tűnhet, mintha én egy kigyúrt harcosnak érezném magam, és csak a bunyózás menősége miatt hordom a pólót..
Csak én komplikálom túl a dolgot? Vagy ti tényleg találkoztatok már ilyen esettel?
2015. dec. 19. 13:36
1/8 anonim válasza:
Szerintem tök jó a póló, és ne aggódd túl :) Hordd bátran, én ha ilyet látnék egy vékony srácon, nem ütköznék meg rajta.
3/8 Sunshinedoll válasza:
Gáz, a harcosok klubja egy hihetetlenül gáz film.
5/8 anonim válasza:
Elég érdekesen nézne ki :D Én biztos nem venném fel.
6/8 Clay Morrow válasza:
Az gáz, ha emiatt nem vennéd fel. Szóval használd nyugodtan.
7/8 anonim válasza:
Nem értem, hogy mi olyan jó a harcosok klubjában. Én konkrétan 3 megszakítással tudtam csak végignézni. Nagyon vontatott, a csavar pedig nem javít semmit az egész filmen. Ha neked tetszik és tudtál belőle meríteni, akkor hordd.
8/8 anonim válasza:
Ha tetszik, hordd. A film egyik mondanivalója pont az, hogy ne mások elvárásai szerint élj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!