Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gáz, ha egy vékony srácon...

Gáz, ha egy vékony srácon Harcosok klubjás póló van?

Figyelt kérdés

Tehát én külsőre egy elég nyomi fiú látszatát keltem.. Alacsony és vékony vagyok.

Gondoltam rá, hogy vennék pl egy ilyen: [link] pólót.

Nem az a fajta vagyok, aki megnéz egy filmet és utána rögtön no. 1 fan lesz és muszáj vennie rá egy pólót..

Rengeteg kutlfilmet láttam, és Edward Norton a kedvenc színészem, ez a film pedig különösen érdekes gondolatokat adott át nekem..

Mégis kicsit félek megvenni és hordani, mert szerintem egy a filmekben nem túl jártas tinédzser szemében úgy tűnhet, mintha én egy kigyúrt harcosnak érezném magam, és csak a bunyózás menősége miatt hordom a pólót..

Csak én komplikálom túl a dolgot? Vagy ti tényleg találkoztatok már ilyen esettel?

2015. dec. 19. 13:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem tök jó a póló, és ne aggódd túl :) Hordd bátran, én ha ilyet látnék egy vékony srácon, nem ütköznék meg rajta.
2015. dec. 19. 13:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Hulk polo jobb lenne(笑)
2015. dec. 19. 13:57
 3/8 Sunshinedoll ***** válasza:
0%
Gáz, a harcosok klubja egy hihetetlenül gáz film.
2015. dec. 19. 13:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Készítem a kötelet..
2015. dec. 19. 14:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Elég érdekesen nézne ki :D Én biztos nem venném fel.
2015. dec. 19. 15:47
 6/8 Clay Morrow ***** válasza:
Az gáz, ha emiatt nem vennéd fel. Szóval használd nyugodtan.
2015. dec. 19. 17:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy mi olyan jó a harcosok klubjában. Én konkrétan 3 megszakítással tudtam csak végignézni. Nagyon vontatott, a csavar pedig nem javít semmit az egész filmen. Ha neked tetszik és tudtál belőle meríteni, akkor hordd.
2015. dec. 19. 19:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha tetszik, hordd. A film egyik mondanivalója pont az, hogy ne mások elvárásai szerint élj.
2015. dec. 22. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!