Egy srácnak, aki vékony de a háta eléggé széles kb mekkora póló kellhet?
Én vékony vagyok, de van hátam meg vállam is. Általában mindenki aztmondja, hogy vékony vagyok, de pólóban mindig szűket hordok, hogy lehessen látni az átmenetet a derekam és hátam között, hogy megyek szét. :D
S-es pólókat hordok, de függ attól, hogy milyen a póló kialakítása, mert találkozok olyanokkal amiknek a vállánál elég szűken van a varrás megcsinálva és hülyéül áll rajtam, mert a póló széle nem a vállam szélénél van.. Szerintem függ magasságtól is és én csak 177-178cm vagyok.. Ha az illető magasabb mint kb. 182cm, akkor már simán m, sőt nem mindenki szereti a nagyon szűk pólókat, szval s-es csak akkor ha 175+- cm és szokott hordani s-eset :D
Kérdező, barátom is kb. ilyen súlyú és magasságú, mostanában azt tapasztaljuk, hogy jobban járunk az L-es pólókkal. :)
(jó, mondjuk nálunk befigyel az is, hogy anyuja hajlamos összemosni a ruháit, szóval még ha jó is első ránézésre egy S-M-es [mert hát persze jó, áltban passzosabban], rá kell szánni a plusz egy méretet a mosás miatt :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!