H&M-ben, Cosomos city-benmennyie kerul egy kardigán? Nektek milyen kardigánotok van,? és vékony garbós póló mennyibe kerul? Az eggyut jól mutat?
Sziaa.:)
Na figyelj, a H&M és a Cosmos City között azért nagyságrendi különbségek vannak. A H&M egy világmárka, a Cosmos pedig tulajdonképpen egy kínai csak más neve van. (és ezzel nem leszólni akartam, semmi baj nincs vele, ez csak egy sima tény)
A H&M-ben 4000-től 9000 Ft-ig kaphatsz kardigánt:
A Cosmos City-ben pedig nagyjából olyan árak vannak, mint egy normál kínaiban, szóval itt gondolok olyan 2000-től max. 5000-ig egy kardigán árára.
Vékony garbós póló igazából szerintem egy olyan ruhadarab, amit nem igazán tudsz hasznosítani, mert nyáron meleg (a nyaka miatt) télen viszont megfázol rövidujjasba, szóval inkább csak télre egy V kivágásos kardigánnal. Persze ez csak az én véleményem, nem kötelező megfogadni, de azért mutatok neked:) :
[link] <-- ilyenre gondoltál, mint garbós póló?
Az a helyzet, hogy ilyet a H&M-ben még sose láttam, de az ottani árakhoz viszonyítva, olyan 2000, max 3000 forint körül tippelném.
A Cosmosban már találkoztam ilyen darabbal, csak az kicsit giccses volt, flitterekkel, meg mintákkal díszítve, nem tudom milyen az ízlésed, de nekem személy szerint a túldíszített cuccok nem tetszenek.
Az, hogy ki szerint mutat együtt jól, egyéni dolog, de ha már veszel rövid ujjú garbót, akkor szerintem vagy így vedd fel:
[link] hogy aláveszel egy egyszínű hosszúujjast
vagy felveszel rá egy ilyen fazonú kardigánt, és begombolod, télen úgyis hideg van: [link]
Nekem az ilyen V kivágásos kardigánból van sok féle színű, és mintájú, imádom őket:))
Remélem segítettem valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!