A piros cicanadrághoz milyen színű póló vagy vékony felső illik?
Figyelt kérdés
2015. máj. 8. 19:20
1/7 anonim válasza:
szerintem a fekete, szürke, fehér :)
2/7 anonim válasza:
#1- essel egyet értek, de én még hozzámondanám a citromsárgátt a narancssárgát a barnát a zöldet
3/7 anonim válasza:
ne tudtam, hogy mennyire akar feltűnő lenni a kérdező, ezért írtam visszafogottabb színeket. de a citromsárgával szerintem olyan McDonalds érzést keltene a szett :D
4/7 anonim válasza:
Én a zölddel óvatosan bánnék, van amelyik sok pirossal. De pl. szerintem sötétkékkel is jól tud mutatni.
5/7 anonim válasza:
csak fehér vagy bézs, ha stílusos akarsz lenni, bár ez azt hiszem a cicanadrággal már megdőlt.
6/7 anonim válasza:
amivel én felvenném: fehér,(a feketét nem szeretem, de az is passzolna), bézs, szürke, nagyon sötét kék (vagy épp nagyon világos), narancssárga, továbbá szerintem egy világos menta felsővel is jól nézne ki.
7/7 anonim válasza:
Stílusodtól is függ. Szürke, fekete, fehér mindenképpen, mellette sötétkék, szürkéskékek, barna egyes árnyalatai (bár én nem annyira szeretem a barnát és a pirosat együtt, de passzolni passzolnak), sötétzöld, acélzöld, acélkék... buliba ezüst. Ja, és remélem, fenék alá érő az a póló cicanadrághoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!