Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek arról, amit...

Mi a véleményetek arról, amit Ákos és Kövér László mondott a nőkről?

Figyelt kérdés

2015. dec. 17. 21:35
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
44%
De hát miért is kéne teljesen egyenlőnek lennünk, mikor alapból két különböző nemről van szó?
2015. dec. 17. 22:28
 12/42 anonim ***** válasza:
44%

Mielőtt valaki félreértené az előző válaszomat, nagyon sarkítottam azért.

Lehet egy olyan családmodell is, működőképes,boldog emberekkel.

A baj ott kezdődik, amikor egyesek meg akarják mondani,CSAK az a helyes, követendő.

Ez így nincs jól,a mai modern világban mindenkinek maga dönt a sorsáról,vagy legalábbis kellene,hogy dönthessen.

Változik a világ, és a benne élők is...már ahol.

2015. dec. 17. 22:33
 13/42 anonim ***** válasza:
35%

tehát a férfi egy felsőbbrendű faj vagy mi?

Ákos kijelentésére.

Hogy a nők ne keressenek annyit,mint a férfiak.

Ha egy nő ugyanazt a munkát ugyanúgy elvégzi, vagy jobban, mint egy férfi,akkor miért ne kereshetne ugyanúgy, vagy jobban?

Ha erre válaszolsz nekem, megeszem a kalapom... :D

Nos #11?

2015. dec. 17. 22:38
 14/42 anonim ***** válasza:
68%
Megválaszolom: Nem bánom én, ha egy kanyi garast sem kell keresnem, de akkor a férfi hozzon 3-szor annyit haza.Mivel a férfi nem tud szülni, az a dolga, hogy pénzkereső legyen.
2015. dec. 17. 23:11
 15/42 anonim ***** válasza:
36%

Kövérében semmi rossz nincs, Ákosé részben elítélendő.

Tényleg jó lenne ha több gyerek születne, de ez nem csak a nőkön múlik én szerintem. Pl. nyugaton sem szaporodik a fehér ember, pedig az anyagi háttér meglenne, a gyerek vállalás meg valamilyen szinten közös döntés a férfival.

2015. dec. 17. 23:57
 16/42 anonim ***** válasza:
7es vagyok a (pff) véletlenül irtam,de azért köszönöm lányok :P
2015. dec. 18. 00:21
 17/42 anonim ***** válasza:

Én F.

Ez lemaradt. :D

2015. dec. 18. 00:34
 18/42 anonim ***** válasza:
76%

nő vagyok, és nincs gyerekem.

1. szerintem tök mindegy, hogy Ákos mit mond, mert ő egy énekes, akinek bármiről meglehet a maga véleménye.

2. Kövér már fontos, h mit mond, viszont nem mondott semmi csúnyát. Nem tudom, mi rossz lehet az anyaságban. Nem azt mondta, hogy a nőknek a konyhában a helye, hanem, hogy magasztos dolog a gyerekvállalás-nevelés. Igen, szerintem is az. Aki ezen felháborodik, az ostoba.

Napi 8-9 órában húzom az igát egy multiban: talán ez lenne az emberi élet értelme? sokkal jobb, mint az anyaság, a családalapítás?

2015. dec. 18. 03:08
 19/42 anonim ***** válasza:
66%

A liberálisok már megint kifacsarják a dolgot és ahogy a gyerekek valamelyik országban megválaszthatják milyen neműnek neveljék őket attól függetlenül mi nőtt ott nekik ami normális esetben a nemüket jelezné.

Szerintük férfiak is szüljenek a nők mellett sőt helyett is. Legalább is szerintük mindent ki kell csavarni ami eddig jól működött, a valóságtól elrugaszkodva. Szerintem meg a libsik vegyék már le a vörös szemellenzőjüket, hogy megláthassák a világot úgy valójában ahogy évmilliók óta meg van és működik. :)

Gyermeket szülni tényleg nem a férfiak dolga, azt igazán a nőknek kell a legnagyobb szerelmünk, szeretetünk tiszteletünk és elismerésünk mellett is, ha csak nem akarják, hogy kihaljon az emberiség a nemzet, mert mi férfiak egyszerűen képtelenek vagyunk rá, bármit is mondjanak a liberálisok erről. A többi csak megfogalmazás kérdése.

Azt még megértem, ha egy hölgy

Cyranót idézi kissé átalakítva a szövegét:

'A gyereket megszülöm ha kell,

"De hogy más mondja, azt nem tűröm el!"

2015. dec. 18. 04:44
 20/42 anonim ***** válasza:
58%

#18,

"hogy magasztos dolog a gyerekvállalás-nevelés. Igen, szerintem is az. Aki ezen felháborodik, az ostoba. " - Nem ezt mondta. Ha ezt mondta volna, azzal nem lenne semmi baj.

Azt mondta, hogy egy nő számára CSAK ez a magasztos, egy nő CSAK így érheti el az önmegvalósítás legmagasabb szintjét.

És mosolyogva - szörnyülködve olvasom a sok narancsködbe burkolt agyú hozzászóló szerecsenmosdatási erőlködéseit.

Borsónál nagyobb aggyal is fel lehet fogni Kövér mondatainak értelmét: csak az a nő értékes, aki szült.

Na most, ezzel két gond van. Egy: sajnos sokszor nem a nő saját döntése a szülés. Van, aki szülne, de nem tud az egészségi állapota miatt. Van, aki nem akar szülni, de megteszi, és utána magára hagyja a gyermekét. Ki az "értékesebb" nő: aki egy zsákfaluban szül hat gyereket, akik közül 5 börtönben végzi, egy pedig meghal drogtúladagolásban 15 évesen, vagy az az orvosnő, aki egy gyereket sem szült, de emberek százainak életét mentette meg több évtizedes praxisa során?

És a lényeg: tény, hogy csak a nő tud szülni - de egymaga ehhez is kevés! A szüléshez kell egy megtermékenyítő férfi is! Ettől kezdve pedig a szülés nem csak a nő, hanem a hozzátartozó férfi felelőssége/ kötelessége(?) is!

Nem folytatom.

Aki érti az ennyiből is érti, aki nem, az soha sem fogja megérteni Kövér mondatainak problémáját.

Az, hogy Ákos mit mondott, lényegtelen. Magánember lehet hülye.

2015. dec. 18. 10:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!