Mi a véleményetek arról, amit Ákos és Kövér László mondott a nőkről?
Mielőtt valaki félreértené az előző válaszomat, nagyon sarkítottam azért.
Lehet egy olyan családmodell is, működőképes,boldog emberekkel.
A baj ott kezdődik, amikor egyesek meg akarják mondani,CSAK az a helyes, követendő.
Ez így nincs jól,a mai modern világban mindenkinek maga dönt a sorsáról,vagy legalábbis kellene,hogy dönthessen.
Változik a világ, és a benne élők is...már ahol.
tehát a férfi egy felsőbbrendű faj vagy mi?
Ákos kijelentésére.
Hogy a nők ne keressenek annyit,mint a férfiak.
Ha egy nő ugyanazt a munkát ugyanúgy elvégzi, vagy jobban, mint egy férfi,akkor miért ne kereshetne ugyanúgy, vagy jobban?
Ha erre válaszolsz nekem, megeszem a kalapom... :D
Nos #11?
Kövérében semmi rossz nincs, Ákosé részben elítélendő.
Tényleg jó lenne ha több gyerek születne, de ez nem csak a nőkön múlik én szerintem. Pl. nyugaton sem szaporodik a fehér ember, pedig az anyagi háttér meglenne, a gyerek vállalás meg valamilyen szinten közös döntés a férfival.
nő vagyok, és nincs gyerekem.
1. szerintem tök mindegy, hogy Ákos mit mond, mert ő egy énekes, akinek bármiről meglehet a maga véleménye.
2. Kövér már fontos, h mit mond, viszont nem mondott semmi csúnyát. Nem tudom, mi rossz lehet az anyaságban. Nem azt mondta, hogy a nőknek a konyhában a helye, hanem, hogy magasztos dolog a gyerekvállalás-nevelés. Igen, szerintem is az. Aki ezen felháborodik, az ostoba.
Napi 8-9 órában húzom az igát egy multiban: talán ez lenne az emberi élet értelme? sokkal jobb, mint az anyaság, a családalapítás?
A liberálisok már megint kifacsarják a dolgot és ahogy a gyerekek valamelyik országban megválaszthatják milyen neműnek neveljék őket attól függetlenül mi nőtt ott nekik ami normális esetben a nemüket jelezné.
Szerintük férfiak is szüljenek a nők mellett sőt helyett is. Legalább is szerintük mindent ki kell csavarni ami eddig jól működött, a valóságtól elrugaszkodva. Szerintem meg a libsik vegyék már le a vörös szemellenzőjüket, hogy megláthassák a világot úgy valójában ahogy évmilliók óta meg van és működik. :)
Gyermeket szülni tényleg nem a férfiak dolga, azt igazán a nőknek kell a legnagyobb szerelmünk, szeretetünk tiszteletünk és elismerésünk mellett is, ha csak nem akarják, hogy kihaljon az emberiség a nemzet, mert mi férfiak egyszerűen képtelenek vagyunk rá, bármit is mondjanak a liberálisok erről. A többi csak megfogalmazás kérdése.
Azt még megértem, ha egy hölgy
Cyranót idézi kissé átalakítva a szövegét:
'A gyereket megszülöm ha kell,
"De hogy más mondja, azt nem tűröm el!"
#18,
"hogy magasztos dolog a gyerekvállalás-nevelés. Igen, szerintem is az. Aki ezen felháborodik, az ostoba. " - Nem ezt mondta. Ha ezt mondta volna, azzal nem lenne semmi baj.
Azt mondta, hogy egy nő számára CSAK ez a magasztos, egy nő CSAK így érheti el az önmegvalósítás legmagasabb szintjét.
És mosolyogva - szörnyülködve olvasom a sok narancsködbe burkolt agyú hozzászóló szerecsenmosdatási erőlködéseit.
Borsónál nagyobb aggyal is fel lehet fogni Kövér mondatainak értelmét: csak az a nő értékes, aki szült.
Na most, ezzel két gond van. Egy: sajnos sokszor nem a nő saját döntése a szülés. Van, aki szülne, de nem tud az egészségi állapota miatt. Van, aki nem akar szülni, de megteszi, és utána magára hagyja a gyermekét. Ki az "értékesebb" nő: aki egy zsákfaluban szül hat gyereket, akik közül 5 börtönben végzi, egy pedig meghal drogtúladagolásban 15 évesen, vagy az az orvosnő, aki egy gyereket sem szült, de emberek százainak életét mentette meg több évtizedes praxisa során?
És a lényeg: tény, hogy csak a nő tud szülni - de egymaga ehhez is kevés! A szüléshez kell egy megtermékenyítő férfi is! Ettől kezdve pedig a szülés nem csak a nő, hanem a hozzátartozó férfi felelőssége/ kötelessége(?) is!
Nem folytatom.
Aki érti az ennyiből is érti, aki nem, az soha sem fogja megérteni Kövér mondatainak problémáját.
Az, hogy Ákos mit mondott, lényegtelen. Magánember lehet hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!